Beste lezer,

Het is een tijdje erg stil geweest op nieuwsbrief-gebied, maar we zullen dat in de zeer nabije toekomst weer op gaan pakken. Deze nieuwbrief is vooral bedoeld om jullie in te lichten over een nieuwe meeting die we 16 april organiseren.

----------------------------------------------------------------------------

Veel vroeger dan jullie normaal van de Palmclub gewend zijn, maar er zit weer een meeting aan te komen!
Het wordt een wat bijzondere meeting, want we gaan deze voor het eerst samen organiseren met Pocketinfo, de stuwende kracht achter de PocketPC-Club, de Smartphone-Club en de Symbian-Club. Vorig jaar hebben we op iTrendz al half/half samen een stand gevuld, maar dit keer pakken we ook de totale organisatie samen aan.

Om de samenwerking beter uitdrukking te geven en ook de ballast van eigen tellingen (4e clubdag, zevende meeting) overboord te gooien hebben we ook gekozen voor een nieuwe naam: Mobility Event 2005.
Het Mobility Event is een ééndaags event en zal dit jaar op zaterdag 16 april 2005 worden gehouden in het Business Center Nieuwegein [1]. Zoals gewoonlijk is er voor de bezoeker ruimschoots de tijd om onafhankelijke informatie op te doen, kennis te maken met leveranciers, direct producten en diensten aan te schaffen en kennis en ervaring met andere leden uit te wisselen. Verder zijn er *natuurlijk* ook diverse prijzen te winnen.

Op deze dag tref je een uitgebreide marktplaats aan waar diverse partijen zorgen voor de verkoop van devices, accessoires, software en al het andere wat je nodig zou kunnen hebben voor je Pocket PC, Symbian-device, Smartphone of Palm-handheld. Ook aan navigatie zal ruim aandacht worden besteed.
Net als eerdere jaren zijn er diverse presentaties van hard- en softwarebedrijven en ook technology guru Vincent Everts [2] zal (weer) zijn opwachting maken.

Adresgegevens en programma
--------------------------
NBC
Blokhoeve 1 
3438 LC Nieuwegein (bij Utrecht) 
http://www.n-b-c.nl

Programmaonderdelen
-------------------
Presentatie Plaza: onafhankelijke toppresentaties met "keynote speakers"
Markt Plaza: parallel aan de presentaties kun je op de Marktplaza terecht bij vooraanstaande leveranciers op het gebied van mobiele oplossingen.
Meeting Plaza: in een extra zaal nabij de Markt Plaza kunnen leden de hele dag continue aangeschafte devices, accessoires, etc. uitproberen, met elkaar tips en ervaringen uitwisselen of gewoon even relaxen. 
De Markt Plaza en Meeting Plaza zijn van 11.00 tot 17.00 doorlopend geopend.

Dagindeling
-----------
11.00 - Opening Mobility Event 2005
11.00-17.00 - Marktplaza (doorlopende verkoop en informatie)
11.30 - Start presentaties
13.00-13.30 - Pauze voor sprekers
13.30-15.45 - Start presentaties
17.00 - Einde Mobility Event 2005

Routebeschrijving
-----------------
Wil je alvast weten hoe je NBC in Nieuwegein het beste kunt bereiken, dan vind je op de website van NBC [3] een routebeschrijving. Het NBC is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Kosten en inschrijven
---------------------
De kosten voor het Mobility Event 2005 bedragen ongeveer 19,00 euro. Dit is echter nog niet definitief in verband met bepaalde keuzes die gemaakt worden voor de aankleding van de locatie. De toegangsprijs is exclusief eventueel bijkomende kosten voor het betaalsysteem wat we dit jaar zullen gebruiken (bezoekers van de vorige PocketPC-Club-meeting hebben dit systeem vorig jaar al kunnen gebruiken).
Wat krijg je voor je toegang? Buiten een zeer informatieve en leuke dag krijg je twee consumptiebonnen, een broodjeslunch, gratis parkeren en een bewaakte garderobe. Tevens is er professionele bewaking gedurende het hele event.

Je kan nu inschrijven via de speciale inschrijvingspagina [4]. Daar vind je ook de benodigde, aanvullende informatie. Het voordeel van voorinschrijving is dat je dan een lager tarief betaalt, namelijk 17,50 euro. Je bent dan ook op tijd zeker van je toegangskaart. Aangezien er maar beperkt plaats is, adviseren wij om niet tot het laatste moment te wachten met inschrijven. Daarnaast zullen we een leuke prijs verloten onder de eerste honderd inschrijvingen. Ter plekke inschrijven is helaas niet mogelijk. Verdere informatie zal de komende weken worden verstrekt via de websites en in eventuele, volgende nieuwsbrieven. 

Wij zien je graag op 16 april op het Mobility Event 2005!
Het Pocket PC-Club-, Palmclub-, Smartphone-Club- en Symbian-Club-team.

Nuttige links:
[1] http://www.n-b-c.nl
[2] http://www.vincente.nl
[3] http://www.n-b-c.nl/routebeschrijving.html
[4] https://www.palmclub.nl/meeting/inschrijven.shtml