Palmclub Nieuwsbrief Palmclub Nieuwsbrief
Nieuwsbrief - Wekelijkse editie 8 JANUARI 2007

Bullet Nieuws

Palm Treo 750v
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Nu we de Treo 680 geruime tijd hebben kunnen uitproberen, is het moment gekomen om eens een vergelijking te maken met die andere Treo: de 750v. De exclusieve overeenkomst met Vodafone zou intussen bijna afgelopen moeten zijn en bovendien zijn er geruchten dat de Treo 750 vanaf maandag ook in de VS beschikbaar komt. Alle reden om eens goed naar de Windows-smartphone van Palm te kijken (»»»)

Herindeling nieuws
top

Lees meer op het Palmclub-forum

In de afgelopen jaren is er steeds meer nieuws verschenen op de Palmclub-website. Dat nieuws verscheen wel op de voorpagina van de website, maar om het hele nieuwtje te lezen en te reageren moest je alsnog naar het forum. Om de nieuwtjes wat extra in de schijnwerpers te zetten, hebben ze voortaan een eigen plekje gekregen op de website. (»»»)

Palm start micro-weblog voor CES 2007
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Vanaf zondag gaat de Consumer Electronics Show 2007 in Las Vegas van start. Palm heeft een microblog geopend waaraan iedereen als gastauteur kan bijdragen. Wie de beste nieuwtjes plaatst of meestemt over de beste blogger, maakt kans op een Treo. (»»»)

Screen Puff: speciaal zakje om je scherm mee schoon te maken
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Bij Boxwave hebben ze weer eens wat nieuws: de Screen Puff. Een klein (ongeveer 2 * 3 cm) zakje aan een lus waarmee je heel simpel een scherm kunt schoonmaken. Handig voor je pda/smartphone/gsm/digitale camera en vast nog veel meer. Het speciale materiaal is zacht en laat geen sporen achter. (»»»)

Get more out of your day using a PDA
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Bezoekers van PocketInfo zullen Jaap van Ekris waarschijnlijk wel kennen. Jaap heeft ook de website Modern Nomads er daarop staat nu een artikel waarin hij uit de doeken doet hoe je met goed gebruik van een PDA je tijd beter kan indelen. (»»»)

Nieuwe applicatie: Wireless Database Viewer 1.0
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Wireless Database Viewer is bedoeld om databases te bekijken op je Palm. Het programma maakt het mogelijk om te synchroniseren met Microsoft Access, Microsoft Excel, dBase, FoxPro en elke ODBC-compatibele database, zoals Oracle en SQL Server. (»»»)

Reservestylus met balpen voor Treo 680 en 750
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Ze bestaan nog: reservestyli waarin een balpen is verwerkt. Palm brengt de Palm Pen Stylus uit in een verpakking van 3 stuks. De stylus bestaat uit drie onderdelen die je aanelkaar schroeft: een zwarte plastic body, een balpengedeelte en een stylustip. (»»»)

Windows Live Hotspot-locator ook handig voor Palm-gebruikers
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Als Palmclub besteden we zelden aandacht aan nieuwe Microsoft-diensten. Maar deze is toch interessant voor Palm T|X- en LiveDrive-gebruikers: de Windows Live Wi-Fi Hotspot Locator is vanaf nu beschikbaar. Je kunt er gratis en betaalde hotspots mee zoeken. (»»»)

Palm werkt aan nieuw helpforum
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Als je vragen over je Palm hebt, stel je die natuurlijk eerst op het Palmclub-forum. Maar wist je dat Palm ook een eigen helpforum hebt waar je met vragen terecht kunt? Op dit moment heb je er even niets aan, want ze zijn offline gehaald voor een flinke upgrade. (»»»)

Mysterieuze Saguaro-demo blijkt nieuwe Palm-desktopinterface
top

Lees meer op het Palmclub-forum

Op YouTube verscheen een mysterieus filmpje, waarop Saguaro wordt gedemonstreerd. Het blijkt een spectaculaire Palm-interface met transparante widgets, die over elkaar heen bewegen. Wie op Google naar Saguaro zoekt, komt echter niet verder dan een cactussoort. (»»»)

Ouder nieuws top


Bullet Deze week het meestbesproken op het forum


Bullet Laatste reviews

Hardware Palm
Palm Treo 750v

Lees meer over dit review

Software Palm
Preview: Resco Neeews 1.0 beta

Lees meer over dit review

Hardware Palm
Palm Treo 680 voor beginners

Lees meer over dit reviewBullet Tips & Vragen

Internet
Ik kan geen e-mail verzenden via GPRS

Algemeen
Hoe stel ik een vraag op de Palmclub?

Stap-voor-stap gidsen
Installatie kaarten TomTomBullet Service

Wilt u de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, dan kunt u zich via de link hieronder uitschrijven. U kunt deze link ook gebruiken om een ander e-mailadres aan te melden.
» Nieuwsbrief wijzigen

De Palmclub Nieuwsbrief is gratis en verschijnt elke zondag.Bullet Vragen/Opmerkingen

Ideeën, vragen of algemene opmerkingen over de nieuwsbrief?
» Laat het ons weten!Bullet Redactie

Gonny van der Zwaag, Jean-Paul Horn, Bram en alle anderen die regelmatig hun bijdrage leveren!Bullet Meer Palmclub

» Home
» Reviews
» FAQs
» Tips
» Shop
» Top 10
» Channel Navigator
» Nieuwsbrief
» Forums» Over de Nederlandse Palmclub
(c) De Palmclub nieuwsbrief is een uitgave van de Nederlandse Palmclub Stichting.