Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho is sinds December 2002 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 681 nieuwtjes geschreven.

Gazpacho gebruikt in het dagelijks leven een Apple iPhone.

Bekijk alle nieuwtjes van Gazpacho

[Opinie] Krijgt de Vodafone Treo 750v nog een HSDPA-update?

 

Door: Gazpacho


Publicatiedatum: 06 July 2007


De Treo 750v is alweer een tijdje uit. Bij de lancering beloofde Palm dat de Treo 750v HSDPA-ready was, en dat er ook een update voor Windows Mobile 6 zou komen. We zijn nu een paar maanden verder, maar waar blijven de updates nou?

Mauricio Freitas van Geekzone heeft naar volle tevredenheid een Treo 750v van Vodafone, maar begint een beetje ongeduldig te worden. Tijdens de lancering van de Treo 750v in Nieuw-Zeeland zei de Product Manager tegen Mauricio dat hij gerust mocht opschrijven in zijn review van de Treo 750v dat de HSDPA-update rond 'januari 2007' uit zou komen, maar daarvan is niets waar gebleken.

Toen het namelijk januari was, werd er gezegd dat er een bij Vodafone totale ROM-update naar Windows Mobile 6 zou komen voor de Treo 750v, in plaats van alleen een HSDPA-update. Toen hij echter recentelijk nogmaals informeerde naar de updates, kon Vodafone alleen bevestigen dat er wel een WM6-update aan zat te komen, maar dat er niets bekend was over extra HSDPA-functionaliteit.

Met andere woorden, frustratie bij deze Treo 750v-gebruiker in Nieuw-Zeeland. Hoe zou het eigenlijk staan met de Treo 750v hier in Nederland?


Bron: It's disappointing: no HSDPA for Vodafone Treo 750v

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door postbus31
06-07-2007 12:27:57

postbus31
De WM6 update stond voor juni geplanned.........dus......
Zal wel juni 2008 zijn.
Door bluevoice
06-07-2007 15:23:50

bluevoice
De WM6 staat inderdaad gepland voor deze zomer, denk eind juli of begin augustus als er geen vertragingen zich voordoen.
Door Mwfadebeer
10-07-2007 17:20:15

we zullen zien hoeveel extra bug's we dan weer meegeleverd kijgen.
Door bluevoice
10-07-2007 22:24:59

bluevoice
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer
we zullen zien hoeveel extra bug's we dan weer meegeleverd kijgen.
Beetje positief, je krijgt de update immers gratis. Bovendien is het voor 95% Microsoft software.
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android