Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Gert-Jan Hartog

Gert-Jan Hartog

Gert-Jan Hartog is sinds februari 2001 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 38 nieuwtjes geschreven.

Gert-Jan Hartog gebruikt in het dagelijks leven een Overig.

Bekijk alle nieuwtjes van Gert-Jan Hartog

[Review] Palm Treo Cradle Kit

 

Door: Gert-Jan Hartog


Publicatiedatum: 27 juli 2006


De huidige modellen van Palm worden standaard niet meer geleverd met een zogenaamde 'cradle', zoals dit vroeger - zeker bij de wat duurdere modellen - wel het geval was. In principe voldoet een losse kabel ook prima voor de synchronisatie en het opladen, maar echt netjes staat de kabelkluwen dan niet op het bureau. Treo-bezitters die hun bureau toch opgeruimd willen houden, kunnen de Treo Cradle Kit aanschaffen.

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door jean-paul
27-07-2006 18:48:04

jean-paul
Gefeliciteerd met threadid 25000 (en natuurlijk heel veel dank voor het review!)
Door RoelvdV
27-07-2006 20:57:36

RoelvdV
Eindelijk weer een review Goed werk GJ (en Gonny en/of JP?).

Maarre, ik hou het gewoon bij mijn kabeltje. Wellicht dat ik mijn Brando music dock nog eens als cradel ga inzetten...

Groeten, Roel.
Door jean-paul
27-07-2006 22:36:52

jean-paul
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelvdV
Eindelijk weer een review Goed werk GJ (en Gonny en/of JP?).
Bram
Door Ratch
27-07-2006 22:39:10

Ratch
Erg handig zo'n ding... Ik vind de synckabel een minpuntje van Palm. Het zit precies noooiittt stevig genoeg in het device.
Door Gazpacho
27-07-2006 23:05:28

Gazpacho
Hee, die cradle heb ik ook :$

Citaat:
De ge´ntegreerde multiconnector van de cradle is ook vrij stug: het vergt redelijk wat kracht om de Treo uit de houder te halen. Recht omhoog trekken is het devies, dit werkt het soepelste en levert de minste 'stress' op voor de behuizing en de cradle.
Niet mee eens, althans, dit ervaar ik niet bij mijn cradle. Wat je moet doen is hetzelfde als bij de cradles met de Universal Connector: de Palm aan de bovenkant vastpakken en naar voren kantelen, dan schiet de connector vanzelf los.

Ik gebruik een Insten cradle voor op mijn werk, en daar zit de Palm wel vrij stroef in.
Door jean-paul
27-07-2006 23:12:57

jean-paul
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bram
Ik heb niks gedaan, het was GJ!
Uiteraard, maar je hebt toch nagekeken nog even? Maar zeker ere wie ere toekomt!
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gazpacho
Hee, die cradle heb ik ook :$
Niet mee eens, althans, dit ervaar ik niet bij mijn cradle. Wat je moet doen is hetzelfde als bij de cradles met de Universal Connector: de Palm aan de bovenkant vastpakken en naar voren kantelen, dan schiet de connector vanzelf los.
En ik ook En ik ben het eens met je opmerking. Bij mij gaat het zelfs vrij soepel: bovenkant naar voren, even licht lostrekken en los is ' ie al.
Door Gazpacho
27-07-2006 23:19:41

Gazpacho
Yep, ik haal de Treo er altijd met een hand uit, mijn pink lichtjes steunend op de cradle zelf.

Wat is dit overigens, een nieuwe versie van Palma Sutra met cradletechnieken?
Door GJHartog
28-07-2006 10:17:23

GJHartog
Dan heb ik zeker een 'krap' modelletje of zo. Ik heb regelmatig ruzie met die cradle om hem er uit te krijgen. Maar ik zal die techniek eens toepassen (kantelen en dan eruit halen)

review is graag gedaan, binnenkort meer wel leuk ook, threadid 25000
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android