Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is sinds november 2000 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 907 nieuwtjes geschreven.

Gonny van der Zwaag gebruikt in het dagelijks leven een Apple iPhone.

Bekijk alle nieuwtjes van Gonny van der Zwaag

[Review] Seidio Holster voor de Treo 650

 

Door: Gonny van der Zwaag


Publicatiedatum: 22 december 2005


Seidio heeft een holster voor de Treo 650 uitgebracht, waarmee je je Treo aan een broekriem kunt dragen. Feitelijk is het niet meer dan een plastic klem waar je de Treo tussen kunt klemmen, maar voor sommige gebruikers ongetwijfeld handiger dan een hoesje waarbij de Palm helemaal aan het oog wordt onttrokken.

Citaat:
De holster is weliswaar degelijk uitgevoerd, maar uiteindelijk koop je niet meer dan een simpel stuk plastic.
Klik hier voor het volledige review

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door MendriX
22-12-2005 08:01:41

Lijkt me erg kwetsbaar zo. Een keer ergens tegenaan lopen en je scherm is kapot. Ook vind ik mijn hoesje helpen om de grip te verbeteren. Zonder hoesje is de Treo 650 zo'n 'glibberig' ding, dus met hun clip laat je hem eerder vallen lijkt me.
Door Paco
22-12-2005 08:43:13

Paco
Helemaal eens met MendriX, als ik dat scherm zo zie zitten....<huiver huiver>.
Door MendriX
22-12-2005 08:54:54

Ja Paco... Ik loop te vaak ergens tegenaan voor de clip. Ik heb nu een Piel Frama hoesje... Wat me WEL aanstaat van de foto hierboven is de horizontale positie. Dan kan je veel makkelijker gaan zitten denk ik, dan met mijn huidige hoesje. Soms blijf ik nu wel 's haken of ontclipt ie van mijn riem en dat is minder handig. Hij is nog niet gevallen door zoiets, maar het zo zomaar kunnen gebeuren.
Door Paco
22-12-2005 09:06:46

Paco
Snap em. Zelf heb ik een Covertec met riemclip die perfect werkt. Het enige nadeel van dit hoesje is het plastic gedeelte over het scherm waardoor het touchscreen niet meer te bedienen is als ie in de hoes zit. Maar verder echt een fijne beschermhoes!
Door Smaus
22-12-2005 09:29:09

Smaus
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MendriX
Lijkt me erg kwetsbaar zo. Een keer ergens tegenaan lopen en je scherm is kapot. Ook vind ik mijn hoesje helpen om de grip te verbeteren. Zonder hoesje is de Treo 650 zo'n 'glibberig' ding, dus met hun clip laat je hem eerder vallen lijkt me.
Citaat:
Je kunt de Treo op twee manieren in de holster plaatsen: met het scherm naar binnen of naar buiten. Voor de duidelijkheid hebben we de Treo met het scherm naar buiten gefotografeerd, maar dit heeft als nadeel dat het scherm onbedekt is en beschadigd kan raken wanneer je ergens tegenaan stoot. Je kunt de Treo beter met het scherm naar de binnenzijde dragen. In beide gevallen steek je eerst de bovenkant van de Treo in de holster en daarna de onderkant.
Citaat uit de review. Beiden kan. Voorkeur heeft natuurlijk met het scherm naar binnen, zodat dit goed beschermd blijft.

Groeten,

Jaap
Door gast
22-12-2005 16:13:03

Voor super houvast van je Treo, kun je eGrips combineren met de Seido holster (twee kleine raakvlakjes kun je even wegknippen voor het mooiste resultaat).
Het lijkt er alleen op of ze de grijze versie niet meer hebben. Die had ik besteld. Ze stuurde de silvere op. Na een email had ik binnen een week de grijze in huis. Deze vind ik, voor mijn grijze Treo, veel fraaier.

Overigens heb ik kan ik mijn "asymmetrisch model" prima met een hand bedienen.

Ward
Door bluevoice
23-12-2005 15:06:09

bluevoice
Door gast
30-12-2005 13:11:59

Dat lijkt ook weer op een symmetrische versie, dus een die niet met n hand is te bedienen.
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android