Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Jean-Paul Horn

Jean-Paul Horn

Jean-Paul Horn is sinds november 2000 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 80 nieuwtjes geschreven.

Jean-Paul Horn gebruikt in het dagelijks leven een Apple iPhone.

Bekijk alle nieuwtjes van Jean-Paul Horn

[Review] Carcomm Carcradle voor Palm Treo 650

 

Door: Jean-Paul Horn


Publicatiedatum: 24 oktober 2005


Gert-Jan heeft in zijn zoektocht naar een juiste bevestigingsoplossing voor zijn Treo 650 voor in de auto gekozen voor de Carcomm Carcradle. Zijn bevindingen kun je in dit review lezen: Review: Carcomm Carcradle voor de Palm Treo 650
Citaat:
Eén leverancier die al geruime tijd bevestigingsmaterialen levert voor allerlei soorten Palm's en Pocket PC's in de auto is de firma Carcomm. Ruim een jaar geleden heb ik de Tungsten T3 cradle getest van deze leverancier. Sinds enige weken is er voor de Treo 650 nu ook een type leverbaar, puur en alleen bedoeld voor gps-navigatie; aansluitingen voor telefonie, speakers en dergelijke ontbreken simpelweg. Ideaal dus voor iemand met een Bluetooth-carkit: iemand zoals ik.

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door RenéD
25-10-2005 11:32:47

RenéD
De (goede) review van de Carcomm Carcradle voor Palm Treo 650 word afgesloten met de mededeling dat hij verkrijgbaar zou zijn bij de PDA shop.
Citaat:
Gegevens van de Treo 650 Carcomm carcradle

* Leverancier: Carcomm
* Product: CMPC-45 Mobile PDA Cradle
* Afmetingen: 7,5 x 9,6 x 3,0 cm (b x h x d)
* Wordt standaard geleverd met: montagemateriaal, installatiebeschrijving en aparte kabel met zekering voor montage rechtstreeks op 12 Volt
* Prijs: circa €69,-
* Onder andere verkrijgbaar bij PDAShop
Ik heb deze houder echter nog niet kunnen vinden op hun website.
Door GJHartog
25-10-2005 11:43:31

GJHartog
het is inderdaad wat lastig te vinden, maar hij staat er zeker wel

Link
Door MendriX
25-10-2005 11:44:45

Er staat dat de bluetooth verbinding reeds voor TomTom werd gebruikt, maar je kan toch wel een BT headset + een BT GPS ontvanger tegelijk gebruiken met TomTom? Dat doe ik met Digimap ook?
Door metck
25-10-2005 11:46:53

metck
Je kan beide inderdaad naast elkaar (maar niet tegelijk) gebruiken, maar dan moet je een knop aan de zijkant van de Treo indrukken en ingedrukt houden meen ik. Na het telefoongesprek schakelt de Treo automagisch terug naar het navigatieprogramma.

Bovendien wilde GJ zijn ingebouwde carkit blijven gebruiken; wat ik me goed kan voorstellen.
Door MendriX
25-10-2005 11:48:55

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door metck
Je kan beide inderdaad naast elkaar (maar niet tegelijk) gebruiken, maar dan moet je een knop aan de zijkant van de Treo indrukken ...
Wanneer moet je die knop dan inhouden? Bij mij werkt het direct. Is dat een TomTom 'feature'?
Door RenéD
25-10-2005 12:58:37

RenéD
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GJHartog
het is inderdaad wat lastig te vinden, maar hij staat er zeker wel

Link
Aha, mijn dank,

Ik weet wat sinterklaas voor mij mag gaan kopen!!!!
Door jean-paul
25-10-2005 13:01:55

jean-paul
Ik heb het review aangepast met de directe link, dan is dat nu voor iedereen duidelijker
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android