Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Jean-Paul Horn

Jean-Paul Horn

Jean-Paul Horn is sinds november 2000 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 80 nieuwtjes geschreven.

Jean-Paul Horn gebruikt in het dagelijks leven een Apple iPhone.

Bekijk alle nieuwtjes van Jean-Paul Horn

Persbericht: Coolblue neemt webwinkels Direqt over

 

Door: Jean-Paul Horn


Publicatiedatum: 16 september 2005


Coolblue, de onderneming achter succesvolle webwinkels als PDAshop.nl, Digicamshop.nl en Smartphoneshop.nl, maakt vandaag bekend dat het de bedrijfsactiviteiten van branchegenoot Direqt heeft overgenomen. Het eveneens in Rotterdam gevestigde Direqt verkoopt consumentenelektronica via internet en is actief in Nederland en BelgiŽ.

De overname past binnen de strategie van Coolblue om haar leidende positie in dit marktsegment verder te versterken. De sites van Direqt Ė pda.direqt.nl, mp3.direqt.nl, smartphone.direqt.nl, accu.direqt.nl en geheugen.direqt.nl Ė blijven voorlopig onder dezelfde naam opereren. De logistieke afhandeling en de helpdesk zullen worden geÔntegreerd in de bedrijfsactiviteiten van Coolblue.
Citaat:
ďDe productgeoriŽnteerde sites sluiten naadloos aan op de filosofie van CoolblueĒ, zegt Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue. ďDeze overname is een logische stap om ons marktaandeel in Nederland en BelgiŽ verder uit te bouwen. Daarnaast realiseren we aanzienlijke schaalvoordelen en biedt de technische knowhow van Direqt ons de mogelijkheid sneller op nieuwe ontwikkelingen in te spelenĒ, aldus Zwart.
Citaat:
"Aansluiting bij Coolblue biedt ons de mogelijkheid krachten te bundelen op het gebied van inkoop, marketing en ICT. Met onze gezamenlijke expertise en ervaring profiteren we van een krachtige positie in de markt. Hiermee kunnen we nog meer klanten bereiken in binnen- en buitenlandĒ, aldus Joost Nauta, oprichter en directeur van Direqt.
Coolblue is met dertien webwinkels actief in Nederland en BelgiŽ en is sinds de oprichting in 1999 winstgevend. Het bedrijf behaalde in de eerste zes maanden van 2005 een omzet van 14,7 miljoen euro.

Over Coolblue
Coolblue BV is een toonaangevende online retailer op het gebied consumentenelektronica. Via haar gespecialiseerde webwinkels is de onderneming actief in Nederland en BelgiŽ. Onder Coolblue vallen de Nederlandse sites PDAshop.nl, Mp3man.nl, Digicamshop.nl, Smartphoneshop.nl, Memoryshop.nl en GPSshop.nl. In samenwerking met Hewlett-Packard werd in 2003 bovendien iPAQshop.nl gelanceerd, gevolgd door iPAQshop.be in 2005. Daarnaast beschikt het bedrijf in BelgiŽ over de webwinkels PDAshop.be, Mp3man.be, Digicamshop.be, Memoryshop.be, en Smartphoneshop.be. Coolblue onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Coolblue werd in 1999 opgericht door Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers en is gevestigd in het centrum van Rotterdam.

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door koekiemonster
18-09-2005 12:53:41

koekiemonster
Lekker bezig
Door DaiJun
18-09-2005 13:07:37

DaiJun
Ik heb mijn eerste Palm ooit besteld bij Direqt, hadden heel goede service! Hopelijk houden ze die zo maar ik denk van wel...
Door koekiemonster
18-09-2005 13:10:49

koekiemonster
Over de service van PDAShop wordt ook weinig geklaagd. Beroerd wordt het sowieso niet.
Door Newspaz
18-09-2005 17:14:14

Newspaz
Over winkels gesproken. Ik heb dit nieuws over de (kennelijk) eerste PalmStore hier nog nergens gezien.

http://www.osnews.com/story.php?news_id=11902
Door Gazpacho
18-09-2005 17:20:25

Gazpacho
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Newspaz
Over winkels gesproken. Ik heb dit nieuws over de (kennelijk) eerste PalmStore hier nog nergens gezien.

http://www.osnews.com/story.php?news_id=11902
Nee, het is de eerste in de Bay Area. Er zijn er bijna tien van in heel Amerika, de meeste op grote vliegvelden.
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android