Home | Reviews | Tips | Shop | Top 10 | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums
Mobility Event 2005/Palmclub-bijeenkomst: 16 april 2005 in het Nieuwegeins Business Center
DIRECT INSCHRIJVEN?

Veel vroeger dan jullie normaal van de Palmclub gewend zijn, maar er zit weer een meeting aan te komen!
Het wordt een wat bijzondere meeting, want we gaan deze voor het eerst samen organiseren met Pocketinfo, de stuwende kracht
achter de PocketPC-Club, de Smartphone-Club en de Symbian-Club. Vorig jaar hebben we op iTrendz al half/half samen een stand gevuld, maar dit keer pakken we ook de totale organisatie samen aan.

Lokatie
Om de samenwerking beter uitdrukking te geven en ook de ballast van eigen tellingen (4e clubdag, zevende meeting) overboord te gooien hebben we ook gekozen voor een nieuwe naam: Mobility Event 2005. Het Mobility Event is een ééndaags event en zal dit jaar op zaterdag 16 april 2005 worden gehouden in het Business Center Nieuwegein. Zoals gewoonlijk is er voor de bezoeker ruimschoots de tijd om onafhankelijke informatie op te doen, kennis te maken met leveranciers, direct producten en diensten aan te schaffen en kennis en ervaring met andere leden uit te wisselen. Verder zijn er natuurlijk ook diverse prijzen te winnen.

Op deze dag tref je een uitgebreide marktplaats aan waar diverse partijen zorgen voor de verkoop van devices, accessoires, software en al het andere wat je nodig zou kunnen hebben voor je Palm-, Pocket PC-, Symbian-, Smartphone-device of Palm-handheld. Ook aan navigatie zal ruim aandacht worden besteed. Net als eerdere jaren zijn er diverse presentaties van hard- en softwarebedrijven en ook technology guru Vincent Everts zal zijn opwachting maken.

Adresgegevens en programma

  • NBC
  • Blokhoeve 1
  • 3438 LC Nieuwegein (bij Utrecht)
  • Website NBC

Het Nieuwegeins Business Center   Het Nieuwegeins Business Center

Programmaonderdelen

  1. Presentatie Plaza: onafhankelijke toppresentaties met *keynote speakers*
  2. Markt Plaza: parallel aan de presentaties kun je op de Marktplaza terecht bij vooraanstaande leveranciers op het gebied van mobiele oplossingen.
  3. Meeting Plaza: in een extra zaal nabij de Markt Plaza kunnen leden de hele dag continue aangeschafte devices, accessoires, etc. uitproberen, met elkaar tips en ervaringen uitwisselen of gewoon even relaxen. De Markt Plaza en Meeting Plaza zijn van 11.00 tot 17.00 doorlopend geopend.

Dagindeling
11.00 Opening Mobility Event 2005
11.00-17.00 Marktplaza (doorlopende verkoop en informatie)
11.30 Start presentaties
13.00-13.30 Pauze voor sprekers
13.30-15.45 Start presentaties
17.00 Einde Mobility Event 2005

Routebeschrijving
Wil je alvast weten hoe je NBC in Nieuwegein het beste kunt bereiken, dan vind je hier een routebeschrijving. Het NBC is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Kosten en inschrijven
Om je aan te melden dien je het formulier op de inschrijfpagina in te vullen. Wellicht ten overvloede, maar vul het formulier volledig in. Je kunt in het eerste scherm ook het aantal kaarten selecteren. Dit zijn er maximaal 8; mocht je meer kaarten willen hebben, stuur dan even een e-mail naar meeting@palmclub.nl. De kosten per kaart zijn € 17,50, exclusief eventueel bijkomende kosten voor het betaalsysteem.
Aangezien er maar beperkt plaats is, adviseren wij om niet tot het laatste moment te wachten met inschrijven omdat de kans dan groot is dat je achter het net vist. Om vroege inschrijvers extra te belonen, zullen we bovendien een leuke prijs verloten onder de eerste honderd inschrijvingen (aparte prijs voor leden die zich via de Palmclub inschrijven). Ter plakke inschrijven is helaas niet mogelijk.

Betalen
Na bevestiging van de inschrijfgegevens ga je naar de betalingssite. We kennen drie verschillende betaalmethoden, elk met een eigen extra vergoeding voor de kosten: Rabo Direct Betalen, Way2Pay of zelf overboeken. Helaas is betalen met creditcard NIET mogelijk.
Na het inschrijven ben je voorlopig aangemeld. Je moet dan binnen drie weken betalen, anders vervalt je vooraanmelding. Als je overschrijving door ons is ontvangen, krijg je een bevestigingsmailtje: je bent dan definitief aangemeld. Het kan ongeveer twee weken duren voordat je overschrijving is verwerkt, dus gelieve niet binnen een week al te reageren. Als je binnen drie weken na betaling nog geen bevesting hebt ontvangen, kun je een e-mail sturen naar meeting@palmclub.nl met in het onderwerp: MEETING: Betaling betaalcode. De betaalcode vind je in de bevestigingse-mail.

Kaarten
Twee weken voor het Mobility Event krijg je je toegangskaartje(s) via e-mail. Dit toegangskaartje is een barcode. Om de wachtrijen bij de ingang zo kort mogelijk te houden - er willen ruim duizend andere mensen op hetzelfde moment ook naar binnen - verzoeken we je dan ook vriendelijk de barcode mee te nemen en uit te printen op een wit vel. Van een vorige meeting van de PocketPC-Club hebben ze geleerd dat barcodes op A2-formaat, op Palm of PocketPC's en geprint met bijna lege inktjet-printers niet werken met de door ons gebruikte scanners. Probeer de barcode dus zo duidelijk leesbaar mogelijk af te drukken.
Als je daar prijs op stelt, kun je ook je avatar en je forumnaam bij de barcode printen. Als je deze in een badge doet, kunnen andere leden je makkelijker herkennen in de menigte.

Wij zien je graag op 16 april op het Mobility Event 2005!
Het Pocket PC-Club-, Palmclub-, Smartphone-Club- en Symbian-Club-team.

Vragen of opmerkingen?
Via deze thread in het forum


Sponsoren en exposanten
Een clubdag kan natuurlijk nooit worden georganiseerd zonder sponsors.

 Platinum

PDAshop


 Goud

   
HP   palmOne   Rimicon


 Zilver

   
GCC   MobilePlaza   Alturion
 
GpsPlaza.nl   Interngeheugen.com


Overige sponsoren

   
Piel Frama   iAnywhere   WINMAG

Home | Reviews | Tips | Shop | Top 10 | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Laatst gewijzigd:     Printvriendelijke versie