Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Palm LifeDrive

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 07 June 2008, 11:41
peter37@hetnet.nl peter37@hetnet.nl is offline
Junior lid
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 29 May 2006
Berichten: 5
problemen tomtom home

Hallo,

Ik heb al jaren navigator 5 op mýjn Lifedrive. Nu heb ik navigator 6 gekocht, en die kan je alleen maar installeren via tomtom home, alleen deze kan mijn pda niet vinden. Ik kan wel syncroniseren en heb ook contact via de Lifedrive manager.Heeft iemand een oplossing voor me?

Grt,

Peter
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 07 June 2008, 13:04
Athropos's schermafbeelding
Athropos Athropos is offline
Borrelbeheerder
Voornaam: Peter
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 01 April 2005
Locatie: Breda
Berichten: 929
Stuur een bericht via ICQ naar Athropos Stuur een bericht via MSN naar Athropos Stuur een bericht via Yahoo naar Athropos Stuur een bericht via Skype™ naar Athropos
Deze versie zal niet op de Lifedrive werken.
Heb hier de zelfde situatie gehad.
Werkt alleen op nieuwe modelen. (treo 650+)
__________________
De Softwarepacks voor de elke Palmgebruiker.

Hoeveel Palm Apparaten heb jij?

Ontmoet graag mensen uit de hele wereld zonder (voor)oordelen.

"Computers are like Old Testamants Gods; Lots of rules and no mercy"
Met citaat reageren
  #3  
Oud 07 June 2008, 13:10
peter37@hetnet.nl peter37@hetnet.nl is offline
Junior lid
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 29 May 2006
Berichten: 5
volgens andere gebruikers in het onderwerp "lifedrive uitbreiden met navigatie"werkt navigator 6 wel?
Met citaat reageren
  #4  
Oud 09 June 2008, 07:34
peter37@hetnet.nl peter37@hetnet.nl is offline
Junior lid
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 29 May 2006
Berichten: 5
tomtom home

Ik heb het probleem opgelost door een sd card in de pc te steken. deze werd wel herkend door Tomtom home en heb hier alles op geinstalleerd. Deze week ga ik testen hoe navigator 6 werkt op de Lifedrive!
Met citaat reageren
  #5  
Oud 09 June 2008, 17:51
be037446 be037446 is offline
Lid
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 10 July 2005
Berichten: 21
Dat klopt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peter37@hetnet.nl Bekijk bericht
Ik heb het probleem opgelost door een sd card in de pc te steken. deze werd wel herkend door Tomtom home en heb hier alles op geinstalleerd. Deze week ga ik testen hoe navigator 6 werkt op de Lifedrive!

Je hebt het apparaat helemaal niet nodig om met TomTom home te werken. Alles staat op het sd kaartje. Steek het gewoon in een USB lezer en TomTom home komt vanzelf op.
En TT6 werkt op een LD maar het berekenen duurt wel enorm lang. Het het eraf gezwierd en er Garmin MobileXT op ge´nstalleerd. Dat heeft het voordeel dat de kaarten up to date zijn wat je met TT6 niet meer hebt.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 12 June 2008, 12:53
mrmad1909's schermafbeelding
mrmad1909 mrmad1909 is offline
Forumbikkel
Voornaam: Manfred
Model: HP TouchPad
 
Geregistreerd: 05 December 2006
Locatie: 127.0.0.0
Berichten: 109
Mmm, dat is raar. Dat is nou net de grootste reden voor mij om nu te denken aan overstappen. Ik heb nu TT5.21 draaien maar het ziet er zo raar uit om in het niets rijden als ik op een "nieuwe" snelweg rij. Ik dacht dat met TT6 er gewoon weer updates waren voor nieuwe kaarten.
__________________
HP Touchpad 32Gb & PalmPre2 16Gb yessss
Met citaat reageren
  #7  
Oud 12 June 2008, 13:08
peter37@hetnet.nl peter37@hetnet.nl is offline
Junior lid
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 29 May 2006
Berichten: 5
navigator 6

Ik heb ook navigator 6 gekocht om dezelfde reden. Helaas staat de rotonde die al ruim een jaar geleden is aangelegd bij ons er nog steeds niet op. Sterker nog mijn eigen straat die wel in navigator 5 op de kaart aanwezig was, staat niet in navigator 6!
Ik heb vandaag navigator voor het eerst getest op weg naar mijn werk. over de snelheid ben ik nog steeds niet te vreden aangezien TomTom het niet bij kan houden. Ik rij bijvoorbeeld onder een viaduct terwijl op het scherm ik nog voor het viaduct rijd. Met TomTom one(geleend) heb ik betere ervaringen.

Grt,

Peter
Met citaat reageren
  #8  
Oud 12 June 2008, 16:01
mrmad1909's schermafbeelding
mrmad1909 mrmad1909 is offline
Forumbikkel
Voornaam: Manfred
Model: HP TouchPad
 
Geregistreerd: 05 December 2006
Locatie: 127.0.0.0
Berichten: 109
Bedankt voor je respons. Niet wat ik wilde horen, maar wel erg waardevol!
__________________
HP Touchpad 32Gb & PalmPre2 16Gb yessss
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:30.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2017