Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Beginners / wegwijs in PalmOS

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 augustus 2007, 15:57
Jeannette
Guest
 
Berichten: n/a
Question Leeg maken?! en opnieuw instaleren??

Hoi allemaal,

Het volgende probleem...

Ik heb hier een palmone zire31 met via michelin software.

Nu was de navigatie er van afgegaan (lege batterij) en wil ik hem opnieuw instaleren...
Tijdens het instaleren van de kaarten gaf hij een foutmelding dat ik te weinig geheugen heb.

Is er een manier om hem leeg te maken want ik kan die optie eigenlijk niet vinden...
Ik heb hem namelijk alleen als agenda en als navigatie...

Nu heeft mijn buurman geprobeerd om er tomtom op te zetten maar dit werkt niet natuurlijk waarschijnlijk vreet dit geheugen nu maar weet niet hoe ik hem er vanaf moet gooien. als ik genoeg geheugen vrij heb lukt het instaleren van de kaarten me wel weer....

Wie kan mij helpen
Alvast heel vriendelijk bedankt!

Groetjes jeannette
Met citaat reageren
  #2  
Oud 10 augustus 2007, 16:09
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
Met een harde reset is je Palm weer helemaal in de fabrieksstand gezet.

Je bent dan al je gegevens kwijt, maar als je regelmatig hebt gesynchroniseerd is dat geen probleem.
Zie ook de grote schoonmaak pagina.

Succes, groeten, Roel.
__________________
FairPhone 3 (Android)

Ik kan iedereen KEMDEM aanraden : Kijk Even Mee, Denk Even Mee
Met citaat reageren
  #3  
Oud 10 augustus 2007, 16:12
The Adder The Adder is offline
Senior lid
Model: Palm Tungsten|T2
 
Geregistreerd: 07 juli 2005
Locatie: Wilde Westen
Berichten: 80
Kijk maar eens bij de FAQ's onder Hoe kan ik mijn Palm een reset geven of herstarten?

Succes!

Oops dat was dus dubbel
Met citaat reageren
  #4  
Oud 10 augustus 2007, 16:19
Jeannette
Guest
 
Berichten: n/a
Hoi

Bedankt voor je antwoord

Nu heb ik nog een probleem er bij... als ik een harde reset probeer te voeren komt er wel ja en nee te staan maar kan ik geen van beide aanvinken...

Enig idee hoe dat komt?

Groetjes jeannette
Met citaat reageren
  #5  
Oud 10 augustus 2007, 17:12
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
De keuze voor ja of nee maak met de middelste navigatietoets. Omhoog is meestal ja.

gr, Roel.
__________________
FairPhone 3 (Android)

Ik kan iedereen KEMDEM aanraden : Kijk Even Mee, Denk Even Mee
Met citaat reageren
  #6  
Oud 10 augustus 2007, 23:47
Jeannette
Guest
 
Berichten: n/a
Unhappy

Hoi hoi,

ja ik was er inderdaad ook al achter gekomen inmiddels, in het engels ging het beter als in het duits

Ik heb de cd-roms op mijn pc gezet en gehotsynct... Gegevens van de kaarten werden door gestuurd... Na 15 minuten wachten is het klaar en kijk ik op de palm... niets geen kaarten te vinden... Niets op de sd kaart, niets in de palm zelf...

Weet nu dus echt niet wat ik fout heb gedaan.... Maakt me radeloos...

Groetjes jeannette
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:37.


Apple iPhone en iPad
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2023