Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Palm Treo

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 januari 2007, 00:17
Ponkey Ponkey is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Locatie: Nethalands
Berichten: 39
Stuur een bericht via ICQ naar Ponkey
Palm treo 680 + internet pocket totaal

Hoi,

ik heb sinds gister een palm treo 680, maar ik echt niet hoe ik internet op kan. Hij geeft telkens aan dat er GPRS error is.

Ik weet dat ik die instellingen moet veranderen, maar waar en welke instellingen. iK heb wel wat geprobeerd, maar lukt ook niet.

Ik weet echt niet meer wat ik kan doen. Ik heb

T-Mobile Wireless Data Configurator

op deze site gekeken en op deze

internet instellingen

maar dunno wat ik verkeerd doe.

Help aub!!!
__________________
if you love someone very much, you'll let it go free,

If it does not return, it was not meant to be.

If it does return, love it forever.
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 24 januari 2007, 00:24
Bram's schermafbeelding
Bram Bram is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 24 januari 2003
Locatie: onder het tapijt
Berichten: 5.299
Kijk eens bij de FAQs, voor T-Mobile GPRS staat er precies welke instellingen je moet doen en hoe je dat doet
__________________
Lezen is ook een FAQ - Freeware PalmOS
Met citaat reageren
  #3  
Oud 24 januari 2007, 20:48
Ponkey Ponkey is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Locatie: Nethalands
Berichten: 39
Stuur een bericht via ICQ naar Ponkey
Unhappy

ik heb dat ook geprobeerd, en dan alsnog geprobeerd te connecten via internet. Maar wilt het ook niet lukken.

Hij geeft deze foutmelding aan:

Error:GPRS connection not available. check your settings in Network Preferences
and/or try again later. (0 x 7143)


Ik heb vanmiddag t-mobile klantenservice gebeld, ben langs t-mobile winkel geweest, zelfs langs pdawinkel en palm support gebeld . maar geen van allen konden ze me helpen.

Dus wat kan ik nu eignelijk nog meer doen?
__________________
if you love someone very much, you'll let it go free,

If it does not return, it was not meant to be.

If it does return, love it forever.
Met citaat reageren
  #4  
Oud 24 januari 2007, 20:54
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
1) Heb je een zwart driehoekje bij de ontvangststreepjes?

2) Schrijf hier nog eens letterlijk al je instellingen in Prefs -> Network?

3) Heb je een Web n Walk bundel gekocht bij T-Mobile?
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #5  
Oud 24 januari 2007, 21:28
Ponkey Ponkey is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Locatie: Nethalands
Berichten: 39
Stuur een bericht via ICQ naar Ponkey
1> ik heb een zwart driehoekje

2>

Service: Tmobile GPRS
COnnection: GPRS
Username: tmobile
Password: tmobile
APN: internet


3> Ik heb een web en walk bundel gekocht. staat op me contract. Pocket internet totaal.
__________________
if you love someone very much, you'll let it go free,

If it does not return, it was not meant to be.

If it does return, love it forever.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 24 januari 2007, 21:34
Bram's schermafbeelding
Bram Bram is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 24 januari 2003
Locatie: onder het tapijt
Berichten: 5.299
Je kunt eens kijken of het door ge´nstalleerde software veroorzaakt wordt, door direct na een harde reset , zonder te hotsyncen, deze verbinding aan te maken en te verbinden.
__________________
Lezen is ook een FAQ - Freeware PalmOS
Met citaat reageren
  #7  
Oud 24 januari 2007, 21:34
MacJozzz's schermafbeelding
MacJozzz MacJozzz is offline
Niet nodig
Voornaam: Jos
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 04 december 2006
Locatie: Krabbegat
Berichten: 53
Stuur een bericht via MSN naar MacJozzz
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ponkey Bekijk bericht
3> Ik heb een web en walk bundel gekocht. staat op me contract. Pocket internet totaal.
Stomme vraag misschien maar heb je dit contract nog maar pas? Bij mij duurde het activeren van PIT, na afsluiten van het contract nog ruim een week.
__________________
Groeten en bedankt maar weer,
MacJozzz
-------------------------------------------
Als het niet kan zoals het moet,
moet het maar zoals het kan
-------------------------------------------
Met citaat reageren
  #8  
Oud 24 januari 2007, 22:18
Ponkey Ponkey is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Locatie: Nethalands
Berichten: 39
Stuur een bericht via ICQ naar Ponkey
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bram Bekijk bericht
Je kunt eens kijken of het door ge´nstalleerde software veroorzaakt wordt, door direct na een harde reset , zonder te hotsyncen, deze verbinding aan te maken en te verbinden.
hmm ehm waar bevindt zich de resetknop op de palm treo 680.

Of hoe kan ik een harde reset uitvoeren?
__________________
if you love someone very much, you'll let it go free,

If it does not return, it was not meant to be.

If it does return, love it forever.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 24 januari 2007, 22:18
Ponkey Ponkey is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Locatie: Nethalands
Berichten: 39
Stuur een bericht via ICQ naar Ponkey
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacJozzz Bekijk bericht
Stomme vraag misschien maar heb je dit contract nog maar pas? Bij mij duurde het activeren van PIT, na afsluiten van het contract nog ruim een week.
hmm me contract is 9 januari afgesloten.
__________________
if you love someone very much, you'll let it go free,

If it does not return, it was not meant to be.

If it does return, love it forever.
Met citaat reageren
  #10  
Oud 24 januari 2007, 22:21
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ponkey Bekijk bericht
hmm ehm waar bevindt zich de resetknop op de palm treo 680.

Of hoe kan ik een harde reset uitvoeren?
Batterij eruit, powerknop vast blijven houden, batterij erin, en pas bij PalmOS powered bij Access weer loslaten.
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #11  
Oud 24 januari 2007, 22:34
Ponkey Ponkey is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 15 september 2001
Locatie: Nethalands
Berichten: 39
Stuur een bericht via ICQ naar Ponkey
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bram Bekijk bericht
Je kunt eens kijken of het door ge´nstalleerde software veroorzaakt wordt, door direct na een harde reset , zonder te hotsyncen, deze verbinding aan te maken en te verbinden.
YEAH tis gelukt. Hartstikke bedankt ben superblij....zoveel mensen en instellingen gebeld...niemand die me kon helpen. Behalve jullie van pdaclub.nl!

Jullie zijn echt ware helden.
__________________
if you love someone very much, you'll let it go free,

If it does not return, it was not meant to be.

If it does return, love it forever.
Met citaat reageren
  #12  
Oud 24 januari 2007, 22:37
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
Ja goed he

Overigens was een softe reset misschien ook wel genoeg geweest.
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #13  
Oud 25 januari 2007, 01:55
RolfY's schermafbeelding
RolfY RolfY is offline
Forumbikkel
Voornaam: Rolf
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 14 juni 2005
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 241
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ponkey Bekijk bericht
YEAH tis gelukt. Hartstikke bedankt ben superblij....zoveel mensen en instellingen gebeld...niemand die me kon helpen. Behalve jullie van pdaclub.nl!


palmclub was het toch?

was overigens alleen een reset voldoende of heb je toch meer gedaan?
Met citaat reageren
  #14  
Oud 25 januari 2007, 11:18
metck's schermafbeelding
metck metck is offline
Moderator
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 21 april 2003
Locatie: N 51░47 / E 5░52
Berichten: 4.926
Pdaclub werkt wel, maar dat is meer een relikwie uit het verleden
__________________
What the FAQ?
Met citaat reageren
  #15  
Oud 06 juni 2007, 17:12
elselaura
Guest
 
Berichten: n/a
Ik lijk het omgekeerde probleem te hebben. Internet en mail werkten prima op mijn 680.
Toen ik met mijn nieuwe pc wilde gaan synchroniseren lukte dit niet (windows vista / office 2007 ). Vervolgens software gedownload om office 2007 met de 680 te laten praten (dankzij elders in dit forum) daarna gereset. Prima bingo, synchroniseren als een zonnetje.
Maar geen internet en mail meer. Krijg voortdurend de melding dat geen verbinding gemaakt kan worden.
Nu gedaan als hier gezegd, dus harde reset en dan de instellingen opnieuw ingevoerd, maar niks.... Het schermpje netwerk vertoont telkenmale de melding 'locked'
Heeft iemand nog een tip voor mij?

Else Laura
Met citaat reageren
  #16  
Oud 06 juni 2007, 20:20
metck's schermafbeelding
metck metck is offline
Moderator
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 21 april 2003
Locatie: N 51░47 / E 5░52
Berichten: 4.926
Post je instellingen eens.
__________________
What the FAQ?
Met citaat reageren
  #17  
Oud 06 juni 2007, 23:13
elselaura
Guest
 
Berichten: n/a
service: T-zones GPRS
connections: GPRS
user name: tmobile
password; -assigned-
APN: internet-act

daaronder een rood slotje en de tekst 'locked" als ik het knopje modify daarnaast aanklik zegt ie dat ik mogelijk geen verbinding kan maken als ik hier iets aan verander en stelt voor dat ik een nieuwe service instel.
Als ik daar ja op zeg maakt ie een copy en is het slotje groen en unlocked. Zeg ik dan 'done' en kijk ik weer is het slotje weer rood.

Oh ja, ik heb voordat dit probleem zich voordeed ook nog het batterijprobleem opgelost, dat ik ook had. Kan dat er iets mee te maken hebben?

alvast weer bedankt voor het meedenken
pn
Met citaat reageren
  #18  
Oud 07 juni 2007, 08:18
metck's schermafbeelding
metck metck is offline
Moderator
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 21 april 2003
Locatie: N 51░47 / E 5░52
Berichten: 4.926
APN moet in elk geval internet zijn en niet internet-act.

Als je dit verandert, kun je dan wel een verbinding krijgen?
__________________
What the FAQ?
Met citaat reageren
  #19  
Oud 07 juni 2007, 10:43
Plepser
Guest
 
Berichten: n/a
.

Laatst gewijzigd door Plepser; 08 september 2007 om 08:56.
Met citaat reageren
  #20  
Oud 07 juni 2007, 21:23
elselaura
Guest
 
Berichten: n/a
Hartelijk dank voor de tips. Samen met de boys van de pda-shop gekeken. Een heleboel services er uit gegooid. Wel T-zones gekozen en gewoon internet en jawel, doet het weer.
Nu heb ik weer een ander vraagstukje...
De PDA shop nam mijn -kapotte - 650 cradle terug en gaf me gratis en voor niks een 680/750 cradle. Fantastisch natuurlijk, alleen die heeft geen hotsync button. En nu krijg ik in de hotsyncmanager toch geen hotsync operatie uitgevoerd.. is er ook nog iemand die weet hoe dat moet? (maak mij maar het domste forumlid)

Elselaura
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:49.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019