Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Beginners / wegwijs in PalmOS

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 april 2001, 06:54
JW van Aalst
Guest
 
Berichten: n/a
Question

Beste allen,

Bestaat er inmiddels iets als een NL routeplanner of stadsplattegronden voor het Palm OS? Ik weet dat er in de VS allerlei bedrijven zijn die dit voor de States aanbieden. Daarbij hebben ze soms ook grote Europese steden. Maar ik bedoel echt een kaartensysteem met stadsplattegronden van Nederland. Ook direct te gebruiken vanuit je address boek, natuurlijk ;->
Daar mee samenhangend: is er ook al een kleurenversie van?
Is iets bekend over prijzen hiervan?
Het enige dat ik ken is http://palm.ismap.com/en/

Alvast bedankt.

Groeten

J.W.
Met citaat reageren
Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)
Advertentie

  #2  
Oud 17 april 2001, 12:52
dirk's schermafbeelding
dirk dirk is offline
Ere-moderator Palmclub
Model: TRG Pro
 
Geregistreerd: 03 januari 2001
Locatie: In the car ;-)
Berichten: 3.017
Eerst effe zoeken in het forum! Staat al veel over in.
Op straatniveau plannen is in NL niet mogelijk. Een routeplanner is route europe. Die wordt over het algemeen als beste bevonden (www.palmtopsoftware.com)
Met citaat reageren
  #3  
Oud 18 april 2001, 21:39
jeeptricks's schermafbeelding
jeeptricks jeeptricks is offline
Forumbikkel
Model: PocketPC
 
Geregistreerd: 29 november 2000
Locatie: Madurodam
Berichten: 598
Talking

Kijk hier!
http://www.palmtop.nl/palm/cities/nl.html
Dit lijkt me perfect!
__________________
[][][][][][][]
Met citaat reageren
  #4  
Oud 19 april 2001, 12:31
JW van Aalst
Guest
 
Berichten: n/a
Cool Tom Tom Citymaps

Hallo,

Dit ziet er inderdaad goed uit. Bij Tomtom City maps krijg je voor 50 pond (150-200 gulden) een CD-rom met duizenden steden waar je een selectie uit kunt installeren. Een stad neemt tussen de 250 en 750 Kb in beslag (gelukkig wil ik de 16Mb uitbreiding bij mijn m505 hebben!). Dat wil zeggen dat dat Shell Stratenboek de vuilnisbak ingaat

Bedankt voor de URL en zegt het voort.

Groeten

J.W.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 19 april 2001, 16:10
Guy Sie
Guest
 
Berichten: n/a
Hmm, nou, sorry, nee niet echt .

Mijn stratenboek heeft nog steeds alle steden van NL erin zitten, dus waar ik ook in welk gehucht vast kom te zitten, ik kom er ook weer uit.

Maar ik kan lang niet dezelfde hoeveelheid steden in m'n Palm zetten...
Met citaat reageren
  #6  
Oud 19 april 2001, 16:32
dirk's schermafbeelding
dirk dirk is offline
Ere-moderator Palmclub
Model: TRG Pro
 
Geregistreerd: 03 januari 2001
Locatie: In the car ;-)
Berichten: 3.017
Bdankt voor de tip. Ik wist niet dat ie er al was. Maar ik vind het voorlopig nog wat te duur. Een stratenboek in je auto is toch handiger.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 20 april 2001, 07:34
JW van Aalst
Guest
 
Berichten: n/a
Talking Routeplanner wčl handig

Hallo,

Wel, als ik een afspraak heb in Anjum in Friesland, om maar eens wat te noemen, dan installeer ik alleen de dorpjes in die omgeving, naast de grote steden natuurlijk. Met 16Mb geheugenuitbreiding kun je toch een heel eind komen. Als ik terugkom uit Anjum haal ik die dorpjes er weer van af.

En je kunt je afvragen wat handiger is: zitten bladeren in een stratenboek om vervolgens te zien dat de straat die je zoekt er nčt niet op staat, of gewoon op je palm de straatnaam intypen en vervolgens het juiste detailkaartje op je scherm zien. En voor die 30,000 steden vind ik 150 piek helemáál niet duur. Ik hoop alleen wel dat je voor een appel en een ei af en toe updates van de CD-rom kunt krijgen want de nieuwbouwwijken worden de grond uitgestampt.

Groeten

J.W.
Met citaat reageren
  #8  
Oud 14 augustus 2001, 13:14
r. dohmen's schermafbeelding
r. dohmen r. dohmen is offline
Model: Sony Clie PEG-TH55
 
Geregistreerd: 16 juni 2001
Berichten: 1.809
16MB!

je schrijft:

"
natuurlijk. Met 16Mb geheugenuitbreiding kun je toch een heel eind komen. Als ik terugkom uit Anjum haal ik die dorpjes er weer van af.
"

maar kan je dan echt 16 (!!!!) Mb geheugenUITBREIDING hebben in een palm, ik komt overal maar een maximum van 8Mb Totaal tegen????

groet,

rd
Met citaat reageren
  #9  
Oud 16 augustus 2001, 00:28
Peter Bulthuis's schermafbeelding
Peter Bulthuis Peter Bulthuis is offline
Nog hetzelfde hier ;-)
Voornaam: Peter
Model: Overig
 
Geregistreerd: 23 november 2000
Locatie: Holten (bij de Holterberg)
Berichten: 1.020
Er bestaan wel van die doe-het-zelfkits, waarbij je de RAM-chip kunt vervangen door eentje met meer geheugen.
Verder kun je gebruik maken van uitbreidingskaarten. Dit zijn soort harde schijfjes. Hierop kun je gegevens opslaan. Wanneer je het nodig hebt, laad je het in je RAM-geheugen.
Voor de Nederlandse plaatsen in Citymaps heb je geloof ik - na wat passen en meten - een uitbreidingskaart nodig van 32Mb?

Peter B
Met citaat reageren
  #10  
Oud 16 augustus 2001, 09:23
r. dohmen's schermafbeelding
r. dohmen r. dohmen is offline
Model: Sony Clie PEG-TH55
 
Geregistreerd: 16 juni 2001
Berichten: 1.809
kits

met de "harde schijfjes" bedoel je de springboard, sd etc. kaartjes denk ik, maar daar kan ik niets mee met een iiixe.

zou je me een verwijzing kunnen geven naar een plek (internet, tijdschrift, ondernemer) die zo'n doe-het-zelf-kit verkoopt?


vast bedankt!
__________________
groet,

r2d2

My last Sony...
Met citaat reageren
  #11  
Oud 16 augustus 2001, 09:44
Peter Bulthuis's schermafbeelding
Peter Bulthuis Peter Bulthuis is offline
Nog hetzelfde hier ;-)
Voornaam: Peter
Model: Overig
 
Geregistreerd: 23 november 2000
Locatie: Holten (bij de Holterberg)
Berichten: 1.020
Met die 'harde schijfjes' bedoel ik inderdaad SD-cards etc.

Voor doe-het-zelfpakketten kun je onder meer terecht bij:

www.widget.nl en
http://www.gethightech.com/generic.jhtml?pid=21

Peter B
Met citaat reageren
  #12  
Oud 16 augustus 2001, 10:46
r. dohmen's schermafbeelding
r. dohmen r. dohmen is offline
Model: Sony Clie PEG-TH55
 
Geregistreerd: 16 juni 2001
Berichten: 1.809
thanx

bedankt voor de adressen, Peter. Het blijkt voor een palm iii(xe) toch niet mogelijk te zijn om een geheugenchip van meer dan 8 mb te plaatsen, die mogelijkheid wordt in ieder geval niet aangeboden.


maar ja, je moet toch eens een reden hebben om een nieuwe palm te kopen; al is m'n 'oude' pas een half jaar oud...

(lang leve sony, ja, ja ik kwijl nog steeds)

groet,

Roger D
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:04.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019