Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > webOS > Algemene discussies

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 november 2012, 09:48
papapablo papapablo is offline
pablo
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 09 april 2006
Berichten: 82
novacom niet te installeren

Ik volg de stappen van rx shorty om een nieuwe pre2 te activeren, maar loop vast, Novacom wordt niet gevonden. Wat kan ik nu doen?
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 24 november 2012, 10:01
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Hoi pappablo.

Novacom driver word geinstalleerd bij WebOSQuickinstall.

Die kun je HIER downloaden.
Dat draait wel op Java, dus dat moet je ook op je pc hebben staan. java.com: Java + You

Gr,

Rob
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
  #3  
Oud 24 november 2012, 13:28
papapablo papapablo is offline
pablo
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 09 april 2006
Berichten: 82
het zou moeten werken... maar....Ik installeer WebOSQuickinstall, maar krijg na opdracht om novacom te installeren de melding dat dit niet kan. Ik heb Java. Hoe kan ik erachter komen waarom novacom niet wordt gedownload? Heeft het soms met W7-64bit te maken?
Met citaat reageren
  #4  
Oud 24 november 2012, 13:52
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Ahh ik heb het zelf ook getest nu en werkt inderdaad niet.

Je kunt ze nog wel downloaden van Palm/HP zelf.

KLIK HIER
Of:
Windows 32 bits HIER
Windows 64 bits HIER

Het zijn tar.gz bestanden, houd in dat je deze moet uitpakken met 7zip (gratis uitpakprogramma).
De eerste keer als je het uitpakt krijg je een mapje met hier een .tar bestand, pak deze weer uit met 7zip en je krijgt de executable.

Gr,

Rob
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
  #5  
Oud 24 november 2012, 14:39
papapablo papapablo is offline
pablo
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 09 april 2006
Berichten: 82
preware staat niet in de lijst?
hoe ist mogelijk?


Stom stom ik had mijn oude aangesloten en dan wordt preware niet weergegeven omdat deze er natuurlijk al op staat....

Laatst gewijzigd door papapablo; 24 november 2012 om 14:48.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 24 november 2012, 17:12
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Ok dus het lijkt te werken?
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
  #7  
Oud 24 november 2012, 21:20
papapablo papapablo is offline
pablo
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 09 april 2006
Berichten: 82
alles werkt, dus nu de volgende stappen om alles over te zetten.....
daar heb je ook een goede beschrijving voor dus dat komt wel goed.
Met citaat reageren
  #8  
Oud 25 november 2012, 20:38
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Mooi zo
Succes en veel plezier!
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:29.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019