Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Internet en communicatie

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 september 2007, 13:18
ocharms
Guest
 
Berichten: n/a
treo 650 en vodaLive...nope

Ondanks dat ik alle tips ter harte heb genomen en instellingen van andere gebruikers van dit forum heb overgenomen krijg ik geen verbinding met vodafone live met mijn treo 650. Op geen enkele manier komt er een GPRS-verbinding tot stand, er is ook geen icoontje te zien bij de signaalsterkte. Als ik mijn sim een nokia 6234 doe, komt er direct een GPRS-verbinding tot stand. Vodafone zegt dat tegenwoordig bij elk abo standaard GPRS is geactiveerd. Toch vraag ik me af of het feit dat ik vodafone live totnutoe via umts (via de nokia) heb benaderd een rol speelt...
ik heb uit armoede maar een inbelabonnementje bij Tiscali genomen, zodat ik mijn mail kan checken.
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 18 september 2007, 22:38
Athropos's schermafbeelding
Athropos Athropos is offline
Borrelbeheerder
Voornaam: Peter
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 01 april 2005
Locatie: Breda
Berichten: 929
Stuur een bericht via ICQ naar Athropos Stuur een bericht via MSN naar Athropos Stuur een bericht via Yahoo naar Athropos Stuur een bericht via Skype™ naar Athropos
Probeer anders eens bij vodafonewinkel en laat ze het daar instellen.
Neem de info van hier mee, loop het samen met hun na.
__________________
De Softwarepacks voor de elke Palmgebruiker.

Hoeveel Palm Apparaten heb jij?

Ontmoet graag mensen uit de hele wereld zonder (voor)oordelen.

"Computers are like Old Testamants Gods; Lots of rules and no mercy"
Met citaat reageren
  #3  
Oud 19 september 2007, 11:44
Boku
Guest
 
Berichten: n/a
Ik heb ook een Treo 650 en een Vodafone pre-paid kaart en het lukte mij ook niet om verbinding te maken met GPRS. In het verleden heb ik voor Palm support gewerkt dus ik wist hoe het in te stellen.

Bij navraag bij de Vodafone winkel bleek dat dit alleen mogelijk is als je een Vodafone Live abbonnement hebt en niet met de pre-paid kaarten. Helaas is het dus niet mogelijk en ik ben dan ook overgestapt na 10 jaar Vodafone gebruikt te hebben.
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:11.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019