Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Palm Treo

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 december 2007, 23:22
Peter Bulthuis's schermafbeelding
Peter Bulthuis Peter Bulthuis is offline
Nog hetzelfde hier ;-)
Voornaam: Peter
Model: Overig
 
Geregistreerd: 23 november 2000
Locatie: Holten (bij de Holterberg)
Berichten: 1.020
Stof in het display Treo 680

Sinds kort viel me ineens op dat er een klein haartje in het display van m'n Treo 680 zit. Ik dacht eerst dat het een beschadigingetje of een stofje was in de screenprotector, maar bleek toch dieper te liggen.
Is dit een vaker voorkomend probleem met de 680? Eigenlijk zou zoiets toch helemaal niet mogen/ moeten kunnen?
Nu je het weet dat het er zit, ga je er automatisch op letten. Errug irritant!

Valt zoiets onder de garantie of is er een andere manier om het weg te krijgen?
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 20 december 2007, 08:30
metck's schermafbeelding
metck metck is offline
Moderator
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 21 april 2003
Locatie: N 51°47 / E 5°52
Berichten: 4.926
Ik zou geen manier kunnen bedenken om dat weg te krijgen zonder de Treo uit elkaar te moeten halen. Misschien dat er ergens op het internet een site is waarop wordt uitgelegd hoe dat zou moeten.

Overigens heb ik nog nooit een vergelijkbaar apparaat gehad waarbij op de duur geen stof onder het scherm kwam.
__________________
What the FAQ?
Met citaat reageren
  #3  
Oud 20 december 2007, 08:40
MendriX MendriX is offline
-
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 13 februari 2003
Berichten: 473
Ik heb ooit een klein beestje in m'n scherm gehad. (KLB / Onweersvliegje in TFT-scherm) Dat scherm is open om vocht en luchtdruk te kunnen opvangen. Er is een ruimte zo dik als ongeveer een haar. Kan je dat stofje niet wegkloppen naar opzij? Ik heb dat beestje eruit gekregen door hem opzij te trommelen. Ik kan me voorstellen dat het ook met een haar of een stofje kan?
__________________
Mark van der Hijden
Met citaat reageren
  #4  
Oud 20 december 2007, 08:42
Peter Bulthuis's schermafbeelding
Peter Bulthuis Peter Bulthuis is offline
Nog hetzelfde hier ;-)
Voornaam: Peter
Model: Overig
 
Geregistreerd: 23 november 2000
Locatie: Holten (bij de Holterberg)
Berichten: 1.020
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door metck Bekijk bericht
Overigens heb ik nog nooit een vergelijkbaar apparaat gehad waarbij op de duur geen stof onder het scherm kwam.
Is dat zo? Ik heb het ooit een keer bij de M505 gehad van Palm. Maar niet bij de Vx, 650 en ook niet bij de Sony-modellen NR70 en TH55.
Je zou toch zeggen dat zoiets afgekit zou zijn en er niets tussen kan komen.

Peter
Met citaat reageren
  #5  
Oud 20 december 2007, 16:47
MendriX MendriX is offline
-
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 13 februari 2003
Berichten: 473
Dichtkitten kan niet, veranderende luchtdruk moet worden gecompenseerd. Maar ze hadden hem wel bijna dicht kunnen kitten en op één plek een spons/filtertje ofzo. Zal wel te duur zijn.
__________________
Mark van der Hijden
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:24.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019