Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Internet en communicatie

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 augustus 2008, 16:43
Palmplayer Palmplayer is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Berichten: 11
lettergrootte aanpassen treo 680

Ik heb nog maar kort de palm Treo 680.
Is er ook een mogelijkheid om de lettergrootte aan te passen?
Oplossing van een bril, dat ken ik wel!

Is Windows mobile voor dit toestel geschikt , en waar te krijgen.
Het lijkt dat de toestellen met Windows mobile worden geleverd, het besturing systeem lijkt niet los te verkrijgen zijn.

Laatst gewijzigd door Palmplayer; 31 augustus 2008 om 18:13.
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 01 september 2008, 12:46
jonakeys's schermafbeelding
jonakeys jonakeys is offline
Lid
Voornaam: Jonathan
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 juli 2007
Locatie: Ede
Berichten: 31
Je kunt in programma's soms zelf bij de opties de lettergrootte instellen. Wil je het systeemfont wijzigen, zul je een programma moeten gebruiken als FontSmoother.

Windows Mobile kan niet op een Treo 680. Het blijft PalmOS, wat je nu gebruikt. Als je WM wilt, zul je een ander apparaat (bijvoorbeeld Treo 750) moeten kopen.

Vriendelijke groet,

Jonathan
Met citaat reageren
  #3  
Oud 01 september 2008, 17:12
Palmplayer Palmplayer is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Berichten: 11
lettergrote aanpassen treo 680

jonathan, bedankt voor je reactie.
Toch wel jammer dat win.mob. er niet op kan.
Maar goed ik ben de Engelse taal wel machtig, maar het ging mij om het gemak er van.
Dat ander programma wat jij noemt kan er wel op gebruikt worden?


Ben misschien een grote stumper maar het lukt mij niet om het te installeren via hotsync, dwz ik vind geen progr. op mijn pda, wat doe ik verkeerd!


groeten


Paul

Laatst gewijzigd door Palmplayer; 01 september 2008 om 20:21.
Met citaat reageren
  #4  
Oud 02 september 2008, 09:05
jonakeys's schermafbeelding
jonakeys jonakeys is offline
Lid
Voornaam: Jonathan
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 juli 2007
Locatie: Ede
Berichten: 31
Graag gedaan. Fontsmoother werkt op PalmOS, het is er speciaal voor gemaakt. Je kunt het kopen op bijvoorbeeld PocketGear : FontSmoother. Maar op een andere plaats kan natuurlijk ook.
Hoe heb je de Hotsync gebruikt? Je kunt dubbelklikken op het bestand dat eindigt met de extensie .prc. Het wordt dan in de rij gezet om te synchroniseren. Als je daarna een hotsync doet met je Treo en je desktop wordt het in de lijst van je programma's gezet.

Staat bij je programma-launcher bovenin de categorie goed ingesteld op 'All'? Verder weet ik even zo gauw niet waar het aan kan liggen.
__________________
Met vriendelijke groet,

Jonathan

Laatst gewijzigd door jonakeys; 02 september 2008 om 09:06. Reden: Dubbele handtekening verwijderd.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 04 september 2008, 21:40
Palmplayer Palmplayer is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Berichten: 11
wat en hoe ik het ook installeer, FontSmoother krijg ik niet aan de praat.
staat ook niet in het scherm bij de andere programma's.
wat doe ik verkeerd!
Met citaat reageren
  #6  
Oud 05 september 2008, 09:45
koekiemonster's schermafbeelding
koekiemonster koekiemonster is offline
Moderatorkoek
Voornaam: Gerrit
Model: Garmin iQue 3600
 
Geregistreerd: 03 augustus 2002
Locatie: Oterleek
Berichten: 4.945
Stuur een bericht via MSN naar koekiemonster
Kun je de stappen die je gedaan hebt om FontSmoother op je pda ge´nstalleerd te krijgen omschrijven? Dan kunnen wij (hopelijk) zien waar je spaak loopt.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 05 september 2008, 17:59
Palmplayer Palmplayer is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Berichten: 11
na het downloaden en uitpakken, wordt het klaargezet in hotsync, en na het synchroniseren wordt het op mijn pda ge´nstalleerd, maar vervolgens vind ik het programma niet op mijn pda, roboform heb ik op dergelijke wijze ge´nstalleerd en dat programma is wel te benaderen
Met citaat reageren
  #8  
Oud 07 september 2008, 00:30
Palmplayer Palmplayer is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 30 augustus 2008
Berichten: 11
Smile

Na veel geŰxperimenteer heb ik het voor elkaar, ik ga vaak net zo lang door totdat ik het voor elkaar heb.
We zijn er dus uit!


paul
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:30.


Apple iPhone en iPad
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2021