Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > webOS > Algemene discussies

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 april 2011, 14:40
marcaussems marcaussems is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 01 februari 2010
Berichten: 142
App country veranderd naar NL ????

Kom ik toch iets heel vervelends tegen. Op mijn UK Pre probeer ik een app te kopen krijg ik ineens alleen gratis apps te zien. Even Impostah gedraaid en WTF ineens staat er NL bij country dit was vroegah UK.

De Pre is alleen een keer terug gegaan naar Palm voor de touchscreen en ik heb er 2.1 op gezet. Wat is hier in vredesnaam aan de hand???? Met die Pre kan ik dus geen Apps meer kopen
__________________
Nokia Lumia 900 & Pre2 & TouchPad
Samsung Galaxy S & iPad (Veer, Pre, iPhone 3G, iPhone 2G, Treo 650, SE P900)
Met citaat reageren
  #2  
Oud 15 april 2011, 15:51
RHarinck's schermafbeelding
RHarinck RHarinck is offline
Forumbikkel
Voornaam: Ries
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 14 mei 2002
Locatie: Omg. Rotterdam
Berichten: 419
Op mijn unlocked UK Pre2 zie ik nog steeds paid apps staan. Hebben ze jou dan een niet geactiveerd vervangend exemplaar toegestuurd?
__________________
M515, T2, T3, T5, Treo 680, Palm Prē, Palm Prē2, HP Prē3 + HP TouchPad
Met citaat reageren
  #3  
Oud 18 april 2011, 08:39
marcaussems marcaussems is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 01 februari 2010
Berichten: 142
Het serial nummer is het zelfde. Vraag me werkelijk af wat hier gebeurd is. Op mijn Pre staan dus gewoon betaalde apps en nu staat Access country op NL (en dat was UK).

Denk dat ik HP maar eens ga mailen, niet dat ik verwacht dat ik antwoord krijg hoor
__________________
Nokia Lumia 900 & Pre2 & TouchPad
Samsung Galaxy S & iPad (Veer, Pre, iPhone 3G, iPhone 2G, Treo 650, SE P900)
Met citaat reageren
  #4  
Oud 18 april 2011, 15:41
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, België
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcaussems Bekijk bericht
Denk dat ik HP maar eens ga mailen, niet dat ik verwacht dat ik antwoord krijg hoor
gewoon effe contact opnemen met de palm chat support.
goede service! en ze kunnen (meestal) helpen..
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #5  
Oud 21 april 2011, 13:51
marcaussems marcaussems is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 01 februari 2010
Berichten: 142
Ben benieuwd. Het serienummer is het zelfde maar deze heeft een andere IMEI. Lekker daar bij Palm. Ik via ebay een Pre uit de UK halen ben ik na een reparatie weer het haasje (wel met een qwerty Pre, dat wel).

Blijft vreemd dat mijn betaalde apps wel terugkomen na het activeren van het profiel. Update van die app lukt dus niet.
__________________
Nokia Lumia 900 & Pre2 & TouchPad
Samsung Galaxy S & iPad (Veer, Pre, iPhone 3G, iPhone 2G, Treo 650, SE P900)
Met citaat reageren
  #6  
Oud 08 mei 2011, 14:09
GuyFromNam
Guest
 
Berichten: n/a
.

Laatst gewijzigd door GuyFromNam; 25 september 2011 om 11:26.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 13 mei 2011, 08:36
marcaussems marcaussems is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 01 februari 2010
Berichten: 142
Klopt IMEI is veranderd, fijn..... zucht. Naja met af dat nieuwe spul in aantocht heb ik geen zin om weer met Palm contact op te nemen dan ga ik maar eens naar een Veer kijken.
__________________
Nokia Lumia 900 & Pre2 & TouchPad
Samsung Galaxy S & iPad (Veer, Pre, iPhone 3G, iPhone 2G, Treo 650, SE P900)
Met citaat reageren
  #8  
Oud 13 mei 2011, 23:46
GuyFromNam
Guest
 
Berichten: n/a
.

Laatst gewijzigd door GuyFromNam; 25 september 2011 om 11:26.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 14 mei 2011, 10:26
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Je kunt mijn Pre classic (Qwertz) voor 65 euro overnemen als je wilt. Behuizing op twee plekken gechipt en en wat krasjes op het scherm. Maar verder prima en toegang tot de store. Ik heb er door omstandigheden twee gekocht, maar wil deze tegen kostprijs wel kwijt.
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
  #10  
Oud 16 mei 2011, 08:53
marcaussems marcaussems is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 01 februari 2010
Berichten: 142
Ik heb er al 3 thuis liggen dus een vierde...denk het niet. Overigens gebruik ik die alleen voor mijn zakelijke abo zonder internet toegang dus zo boeiend is het niet.

Misschien maar eens kijken of ik zo'n Veer naar hier kan krijgen. Zou die op het UMTS netwerk in europa kunnen werken?
__________________
Nokia Lumia 900 & Pre2 & TouchPad
Samsung Galaxy S & iPad (Veer, Pre, iPhone 3G, iPhone 2G, Treo 650, SE P900)
Met citaat reageren
  #11  
Oud 16 mei 2011, 09:07
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcaussems Bekijk bericht
Misschien maar eens kijken of ik zo'n Veer naar hier kan krijgen. Zou die op het UMTS netwerk in europa kunnen werken?
Ik geef geen garanties, maar het zou moeten werken. In de VS gebruikt AT&T namelijk een zelfde netwerk als we hier hebben (HSPDA+ of zoiets). Als Amerikaanse iPhones hier werken, dan de Veer ook
Met citaat reageren
  #12  
Oud 16 mei 2011, 09:18
marcaussems marcaussems is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 01 februari 2010
Berichten: 142
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door domo Bekijk bericht
Ik geef geen garanties, maar het zou moeten werken. In de VS gebruikt AT&T namelijk een zelfde netwerk als we hier hebben (HSPDA+ of zoiets). Als Amerikaanse iPhones hier werken, dan de Veer ook
Volgens mij is een Amerikaanse Pre2 niet zo maar te gebruiken in Europa. Naarja dat zal ook aan de gebruikte chipset liggen. Mijn iPhone 1e gen wel maar dat was een EDGE toestel, bij 3G weet ik het niet.
__________________
Nokia Lumia 900 & Pre2 & TouchPad
Samsung Galaxy S & iPad (Veer, Pre, iPhone 3G, iPhone 2G, Treo 650, SE P900)
Met citaat reageren
  #13  
Oud 17 mei 2011, 01:13
GuyFromNam
Guest
 
Berichten: n/a
.

Laatst gewijzigd door GuyFromNam; 25 september 2011 om 11:27.
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:32.


Apple iPhone en iPad
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2021