Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > webOS > TouchPad

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #21  
Oud 15 juli 2011, 12:30
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
En hoor hier Richard op BNR Nieuwsradio over/met de Touchpad (in bruikleen van TheDizzAR ?)

Ergens op 2/3e van de uitzending.

gr, Roel
__________________
FairPhone 3 (Android)

Ik kan iedereen KEMDEM aanraden : Kijk Even Mee, Denk Even Mee
Met citaat reageren
  #22  
Oud 15 juli 2011, 15:34
TheDizzAR TheDizzAR is offline
HP Pre 2 & TouchPad
Voornaam: AR
Model: Overig
 
Geregistreerd: 01 november 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 36
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelvdV Bekijk bericht
Ik lees goede ervaringen met Preware patches. De Touchpad schijnt dan veel soepeler te werken. Is er al iemand in Nederland die dat toegepast heeft?

Over een paar dagen hoop ik mijn eigen Touchpad te ontvangen van Richard.

Gr, Roel
Yup, ook toegepast. Zoiezo de standaard logging uitzetten, maar vooral de patch die animaties versnelt maakt m voor je gevoel sneller.
Met citaat reageren
  #23  
Oud 15 juli 2011, 21:08
CWdV's schermafbeelding
CWdV CWdV is offline
Palmprutser
Voornaam: CW
Model: Palm Zire71
 
Geregistreerd: 05 juni 2005
Locatie: Ouderkerk aan de Amstel
Berichten: 327
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelvdV Bekijk bericht
En hoor hier Richard op BNR Nieuwsradio over/met de Touchpad (in bruikleen van TheDizzAR ?)

Ergens op 2/3e van de uitzending.

gr, Roel
Iedere keer stopt het programma ergens willekeurig middenin.
Horen anderen dat ook?
__________________
Met vriendelijke groet, CW
Met citaat reageren
  #24  
Oud 17 juli 2011, 06:17
apeka's schermafbeelding
apeka apeka is offline
Oudere webOS amateur
Voornaam: Lex
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 29 augustus 2001
Locatie: Heelsum (gem. Renkum)
Berichten: 758
TP gekocht in de USA

De hartelijke groeten uit een bloedheet Arizona (tegen de 40 graden..). Ik heb vandaag bij de plaatselijke BestBuy een TouchPad aangeschaft en meteen daarna geactiveerd (UK). Het was even geduldig speuren naar de juiste instellingen, maar het is gelukt! De prijzen van de apps in de catalog staan vermeld in ponden en ik kan mijn Nederlandse credit card gebruiken om apps te kopen...Dat was allemaal wel even spannend...
Ik moet alleen nog ontdekken hoe ik de spellchecker kan uitzetten, want elk getypt Nederlands woord wordt nu onderschept en verbeterd naar het Engels. Da's wel irritant.
__________________
Palm adept sinds 2000: Handspring Visor Deluxe - Handspring Visor Prism - Palm Tungsten T3 - Palm Treo 650 - Palm Treo 680 - Palm Prť Classic - HP TouchPad - HP Prť3 - ???
Met citaat reageren
  #25  
Oud 17 juli 2011, 08:53
GuyFromNam
Guest
 
Berichten: n/a
.

Laatst gewijzigd door GuyFromNam; 25 september 2011 om 11:40.
Met citaat reageren
  #26  
Oud 17 juli 2011, 09:32
joblamie joblamie is offline
Lid
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 30 december 2009
Berichten: 43
Beste mede eigenaren,

Ik ben intens aan het genieten van mijn TouchPad, maar ik blijf problemen hebben met mijn WebOS account. Ik wil dolgraag geld in het laatje brengen bij HP, maar momenteel kan ik nog steeds geen apps kopen. Sterker nog, ik zie geen eens betaalde apps. Ik leg kort uit hoe het zit:

1.De eerste keer gaf ik als country USA op en dat bleek fout. Toen zag ik overigens wel alle betaalde apps, maar kon ze niet kopen omdat mijn nederlandse creditcard niet werd geaccepteerd.
2. Toen heb ik een erase gedaan en met een heel nieuw account gekozen voor UK. Echter in de volgende stap moest ik ook nog kiezen voor Billing Country en daar kon ik alleen maar kiezen voor Nederland, Nederlandse Antillen, Nieuw Zeeland, Nicaragua en Nieuw Macedonie. Toen heb ik uiteraard Nederland gekozen. Gevolg: Geen betaalde apps meer zichtbaar.

Ik ben een beetje ten einde raad. Iemand ideeen?

Edit: Haha laat maar. Opnieuw gedaan en zag nu dat het lijstje met landen een scroll lijstje was. Ik kon ook nog naar boven of beneden voor andere landen. Nu dus UK gekozen. Ik krijg dan wel weer af en toe een foutmelding in de App Catalog, maar dat had ik de vorige keer ook gedurende een paar dagen. Daarna is het over.

Laatst gewijzigd door joblamie; 17 juli 2011 om 16:05.
Met citaat reageren
  #27  
Oud 17 juli 2011, 11:00
spud spud is offline
Forumbikkel
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 mei 2004
Berichten: 182
Ik heb zojuist een TP besteld bij Richard! Kijk er erg naar uit.
Nu maar hopen dat we allemaal hiervan gespaard blijven: Touchpad case cracked by speaker. - PreCentral Forums

HP/Palm en hun lousy hardware design ook steeds :/
Met citaat reageren
  #28  
Oud 17 juli 2011, 23:10
robvanvliet's schermafbeelding
robvanvliet robvanvliet is offline
Forumbikkel
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 16 december 2000
Locatie: Eindhoven
Berichten: 288
Stuur een bericht via ICQ naar robvanvliet Stuur een bericht via Instant Messenger naar robvanvliet Stuur een bericht via MSN naar robvanvliet Stuur een bericht via Yahoo naar robvanvliet Stuur een bericht via Skype™ naar robvanvliet
Dus als ik het goed heb: bij alles UK kiezen bij aanmaken profile om apps te kunnen kopen?

(ben maar eens aan het erasen: US en NL wilde niet werken, en er hing geen device aan m'n profile...)
Met citaat reageren
  #29  
Oud 18 juli 2011, 06:10
joblamie joblamie is offline
Lid
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 30 december 2009
Berichten: 43
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robvanvliet Bekijk bericht
Dus als ik het goed heb: bij alles UK kiezen bij aanmaken profile om apps te kunnen kopen?

(ben maar eens aan het erasen: US en NL wilde niet werken, en er hing geen device aan m'n profile...)
Klopt. Alleen Billing Country mag wel Nederland zijn, ivm je creditcard.
Kanttekening van dit alles is dat je de app prijzen in Britse ponden ziet.
Met citaat reageren
  #30  
Oud 18 juli 2011, 08:36
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
je kan toch ook lekker de FR of DE app catalogus nemen?! werkt toch ook fijn?

Alles netjes in euro's - geen omrekenwerk..
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #31  
Oud 18 juli 2011, 08:47
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
Hopelijk kan Richard vandaag de eerste Touchpads gaan versturen!

gr, Roel
__________________
FairPhone 3 (Android)

Ik kan iedereen KEMDEM aanraden : Kijk Even Mee, Denk Even Mee
Met citaat reageren
  #32  
Oud 18 juli 2011, 09:15
joblamie joblamie is offline
Lid
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 30 december 2009
Berichten: 43
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door d age Bekijk bericht
je kan toch ook lekker de FR of DE app catalogus nemen?! werkt toch ook fijn?

Alles netjes in euro's - geen omrekenwerk..
Ohja daar heb jij weer gelijk in. HŤ wat irritant, heb ik net alles op orde met een UK account. En zelfs al apps gekocht. Niet handig om nu alsnog over te schakelen, maar euro's is wel wat handiger.

Ik weet niet in hoeverre dit al bekend is, maar:

Als je wilt wisselen van account, maar niet alles op je TouchPad kwijt wilt zijn (instellingen, accounts, bookmarks e.d.) dan hoef je geen erase te doen, maar kun je online in je account de TouchPad (of je Pre) verwijderen. Je TouchPad komt daar dan na enkele seconden achter en zal je verplichten te herstarten. Als ie opgestart is kun je weer een nieuw account aanmaken en al je instellingen (behalve je apps en je App Catalog land) staan er nog gewoon en worden vervolgens weer gebackupped naar je nieuwe account. Wellicht allang bekend hoor, voor mij is WebOS alweer een tijdje geleden (had ooit de Pre1).
Met citaat reageren
  #33  
Oud 18 juli 2011, 13:38
TheDizzAR TheDizzAR is offline
HP Pre 2 & TouchPad
Voornaam: AR
Model: Overig
 
Geregistreerd: 01 november 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 36
Ik kies zelf voor de UK catalog, omdat ik toch niets aan al die Franse en Duitse apps heb. De UK catalog komt qua aanbd direct na de US, dus ik blijf in de UK catalog.

Als je je TouchPad wil activeren kun je dat ook doen met Impostah, te vinden in PreWare. Hier kun je die instellingen zelf aanpassen, hoef je niet eens een nieuwe account te gebruiken.
Met citaat reageren
  #34  
Oud 18 juli 2011, 14:17
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
wat doen de meesten eigenlijk? een nieuwe account of gewoon je ouder (pre plus of pre 2) account meenemen op de Touchpad?!

kwestie van me wat voor te bereiden voor binnen enkele dagen, van zodra die van Richard verdeeld worden.. (can't hardly wait...)
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #35  
Oud 18 juli 2011, 14:20
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
Ik blijf ook gewoon mijn Pre-account gebruiken. Is ook een UK-account.

Ben benieuwd of ik dan via de Touchpad wel gebruik mag maken van BBC's iPlayer?!

gr, Roel
__________________
FairPhone 3 (Android)

Ik kan iedereen KEMDEM aanraden : Kijk Even Mee, Denk Even Mee
Met citaat reageren
  #36  
Oud 18 juli 2011, 14:33
TheDizzAR TheDizzAR is offline
HP Pre 2 & TouchPad
Voornaam: AR
Model: Overig
 
Geregistreerd: 01 november 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 36
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelvdV Bekijk bericht
Ik blijf ook gewoon mijn Pre-account gebruiken. Is ook een UK-account.

Ben benieuwd of ik dan via de Touchpad wel gebruik mag maken van BBC's iPlayer?!

gr, Roel
Ik heb ook mn oude account gebruikt die UK was. BBC iplayer, daar is geen app van te vinden hoor.
Met citaat reageren
  #37  
Oud 18 juli 2011, 18:46
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
ik zit met een DE account.
het lijkt me het beste om deze te houden, vanwege de apps en dergelijke.

Maar ik was aan het twijfelen geslaan, door een aantal posts over nieuwe profielen..
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #38  
Oud 19 juli 2011, 15:23
TheDizzAR TheDizzAR is offline
HP Pre 2 & TouchPad
Voornaam: AR
Model: Overig
 
Geregistreerd: 01 november 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 36
Ik heb net de Kindle app geinstalleerd, ondanks dat deze alleen in de US catalog te vinden is. De Kindle id is: com.palm.app.kindle, gebruik bijvoorbeeld Impostah om dit te doen.

De app op zich is redelijk ok, jammer dat er (bijna) geen NL boeken beschikbaar zijn bij Amazon. Heerlijk als reader de TP.
Met citaat reageren
  #39  
Oud 19 juli 2011, 21:46
GuyFromNam
Guest
 
Berichten: n/a
.

Laatst gewijzigd door GuyFromNam; 25 september 2011 om 11:40.
Met citaat reageren
  #40  
Oud 20 juli 2011, 09:26
robvanvliet's schermafbeelding
robvanvliet robvanvliet is offline
Forumbikkel
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 16 december 2000
Locatie: Eindhoven
Berichten: 288
Stuur een bericht via ICQ naar robvanvliet Stuur een bericht via Instant Messenger naar robvanvliet Stuur een bericht via MSN naar robvanvliet Stuur een bericht via Yahoo naar robvanvliet Stuur een bericht via Skype™ naar robvanvliet
Heb inmiddels de TP geactiveerd met een nieuw account, met de UK appstore. Pound en Euro zitten dicht bij elkaar qua koers, dus die irritatie valt mee.

Aardig is dat ik met Impostah vervolgens m'n pre- ook aan dat account gekoppeld heb, zodat ik eindelijk ook paid apps op m'n Pre- heb.

Weet iemand hoe je oude accounts kunt verwijderen BTW?

Rob
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers

Labels
hp touchpad, touchpad, webos 3.0


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:05.


Apple iPhone en iPad
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2023