Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > Windows Mobile - Algemeen > Palm Treo 500v (Windows Mobile)

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02 June 2009, 20:31
denbeach denbeach is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 02 June 2009
Berichten: 2
registry tweaks ?

Hallo,

Ik zag op een oud forum een vraag of het mogenlijk is de rechter knop te veranderen in een knop welke je camera activeerd.

Sinds vandaag heb ik ook een palm treo 500v, en dacht laat ik eens proberen.

En het is gelukt !

Verander in je register de waarde van:
HKCU; Software; Microsoft; Home; Keys; 113; Open
Naar: \windows\pimg.exe

En verander:
HKCU; Software; Microsoft; Home; Keys; 113; Default
Naar: Afbeeldingen, of Camera, what ever je wilt.

Als je nu ja treo opnieuw opstart zie je dat die knop rechts veranderd is in de tekst die je ingevuld had bij "Default"
Druk je deze in, dan kom je in de afbeeldingenmap, waar je je camera kan starten !

Have fun !

Zo kan je meer app's uit de windows folder, en andere folders linken naar je rechter knop
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 03 June 2009, 06:40
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 October 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.150
Stuur een bericht via MSN naar RoelvdV Stuur een bericht via Skype™ naar RoelvdV
Windows: waarom makkelijk alss het via het register kan.
Geef mij PalmOS/WebOS maar.
Met citaat reageren
  #3  
Oud 04 June 2009, 00:09
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelvdV Bekijk bericht
Geef mij WebOS maar.
je hebt al ervaring
Met citaat reageren
  #4  
Oud 04 June 2009, 20:53
denbeach denbeach is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 02 June 2009
Berichten: 2
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoelvdV Bekijk bericht
Windows: waarom makkelijk alss het via het register kan.
Geef mij PalmOS/WebOS maar.
Ik snap je reactie niet helemaal,
Ik heb ook eigenlijk totaal geen ervaring met de palm treo. tis dat ik hem gekregen hebt van mij ouders. en die register tweak ergens tegen kwam.

PalmOS, wat is hier beter aan dan windows mobile ?
En kan je een windows mobile treo 500v omzetten naar PalmOS ?
Met citaat reageren
  #5  
Oud 05 June 2009, 00:46
koekiemonster's schermafbeelding
koekiemonster koekiemonster is offline
Moderatorkoek
Voornaam: Gerrit
Model: Garmin iQue 3600
 
Geregistreerd: 03 August 2002
Locatie: Oterleek
Berichten: 4.945
Stuur een bericht via MSN naar koekiemonster
Windows Mobile en PamOS zijn gescheiden besturingssystemen en onderling niet uitwisselbaar; op een pda/smartphone met PalmOS kun je geen Windows Mobile draaien en vice versa. Je kunt echter wel een PalmOS emulator, Styletap, draaien op Windows Mobile.
PalmOS wordt door de (verstokte) gebruikers geroemd om zijn intu´tiviteit. Tegenstanders komen met enige hoon vanwege het zo langzamerhand ietwat gedateerde karakter. De opmerking van Roel komt mijns inziens voort uit de intu´tiviteit die het PalmOS kenmerkt en die hij ook weer hoopt te verwachten in WebOS.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 06 June 2009, 21:46
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denbeach Bekijk bericht
Ik snap je reactie niet helemaal,
Ik heb ook eigenlijk totaal geen ervaring met de palm treo. tis dat ik hem gekregen hebt van mij ouders. en die register tweak ergens tegen kwam.
Ik zou dan voorlopig er maar niet aan denken om in het register te gaan zitten "spitten" Het device kan er (tijdelijk) onbruikbaar door worden.
Het nut ervan is dat je dingen kunt doen die standaard niet kunnen. Bijv. threaded sms uitschakelen, of juist inschakelen.

Citaat:
PalmOS, wat is hier beter aan dan windows mobile ?
HIER, op dit forum zweert men bij PALM. Het in het bezit hebben van een WM device is bijna een misdrijf

Maar het gaat erom wat jij het handigste werken vindt. Koop voor weinig een oude PALM erbij en probeer het eens.Of gebruik de PALM emulator voor op de PC.

Ik ben geheel neutraal. Het device dat mij het beste en het meeste biedt koop ik.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 11 July 2009, 11:34
Peter91 Peter91 is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 5
Ik start me camera direct met de knop onder harder/zachter.
Camera = "\windows\camera.lnk""
Met citaat reageren
  #8  
Oud 11 July 2009, 13:01
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter91 Bekijk bericht
Ik start me camera direct met de knop onder harder/zachter.
Camera = "\windows\camera.lnk""
en harder/zachter dan?

Overigens zijn er wel tools om je buttons te remappen.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 11 July 2009, 15:28
Peter91 Peter91 is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 5
harder en zachter zit gewoon op de originele knoppne?
Met citaat reageren
  #10  
Oud 11 July 2009, 17:04
Lindoras's schermafbeelding
Lindoras Lindoras is offline
Forumbikkel
Voornaam: Karel
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 29 March 2005
Locatie: Swerter Scive
Berichten: 680
Stuur een bericht via MSN naar Lindoras
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deMol Bekijk bericht
Overigens zijn er wel tools om je buttons te remappen.
Je bedoelt Butler van Hobbyist Software ?
__________________
Palm thinking is the best way to travel

Laatst gewijzigd door Lindoras; 11 July 2009 om 17:10.
Met citaat reageren
  #11  
Oud 11 July 2009, 17:19
Peter91 Peter91 is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 5
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lindoras Bekijk bericht
Je bedoelt Butler van Hobbyist Software ?
Niet helemaal een windows progje hŔ
Met citaat reageren
  #12  
Oud 11 July 2009, 18:50
Lindoras's schermafbeelding
Lindoras Lindoras is offline
Forumbikkel
Voornaam: Karel
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 29 March 2005
Locatie: Swerter Scive
Berichten: 680
Stuur een bericht via MSN naar Lindoras
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter91 Bekijk bericht
Niet helemaal een windows progje hŔ
O ja natuurlijk.
Mijn PALM horizon blokkeert soms wel eens wat,
zeker als het MS (WM dus) betreft....
Kan er maar niet aan wennen.
__________________
Palm thinking is the best way to travel
Met citaat reageren
  #13  
Oud 11 July 2009, 20:25
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter91 Bekijk bericht
harder en zachter zit gewoon op de originele knoppne?
Ik denk dat ik iets anders verstond onder "onder"(remap). Maar je hebt er waarschijnlijk nog een knop onder die knop zitten. Ik ken die 500v niet.

Standaard kun je die hardware keys al remappen vanuit "start",¤nstellingen, "knoppen" Geldt alleen voor de devices met Winmo PRO. Winmo Std (smartphones, o.a de 500v) hebben dat niet.Valt ook niets te remappen.
Met citaat reageren
  #14  
Oud 11 July 2009, 23:05
Peter91 Peter91 is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 5
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deMol Bekijk bericht
Ik denk dat ik iets anders verstond onder "onder"(remap). Maar je hebt er waarschijnlijk nog een knop onder die knop zitten. Ik ken die 500v niet.

Standaard kun je die hardware keys al remappen vanuit "start",¤nstellingen, "knoppen" Geldt alleen voor de devices met Winmo PRO. Winmo Std (smartphones, o.a de 500v) hebben dat niet.Valt ook niets te remappen.
Haha, oke. Nee er zit idd nog een derde knopje onder die nu als camera knopje dient
Met citaat reageren
  #15  
Oud 12 July 2009, 12:24
musicfreak musicfreak is offline
musicfreakradio.net
Voornaam: Martijn
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 35
Hoe kom je eigenlijk bij het register van een Windows mobile standard telefoon?
__________________
Bijzondere albumtracks, rarities, oldies en leuke actuele hits. Je hoort het op .: muziekfreakradio :. !
Met citaat reageren
  #16  
Oud 13 July 2009, 15:08
Peter91 Peter91 is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500v
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 5
totalcommander
Met citaat reageren
  #17  
Oud 13 July 2009, 17:18
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter91 Bekijk bericht
totalcommander
En de link , v2.52 De derde moet je hebben.Niet voor MIPS of SH3
Total Commander :: View topic - Total Commander CE/Pocket version 2.52 beta 1 available

Er zijn er nog wel meer. PHM registery-editor. En Mobile Registery Editor te gebruiken vanaf je PC. Laad dus gewoon je smartphone regsiter in, editten en terugschrijven. Zoals ik al eerder schreef. Is het gebruik hiervan niet zonder "gevaar" De mogelijkheid bestaat dat je je smartphone een hardreset moet geven als je iets verkeerd doet.
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:30.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2017