Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Software (synchronisatie, tips, hacks)

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 februari 2005, 20:21
nlspek04 nlspek04 is offline
Senior lid
Voornaam: Paul
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 11 februari 2005
Locatie: Utrecht
Berichten: 92
Thumbs down Contacts bug op de T5?

Met een contacts database met ruim 5000 adressen is het handig om iemand te kunnen zoeken op voornaam. Op mijn Palm m500 ging dat prima, je krijgt 2-5 pagina's met zoekresultaten.

Op mijn T5 gebeurt er iets raars. De vervolgpagina's geven dezelfde resultaten als de eerste pagina. Ik kan dus blijven tappen op "find more"; hij komt nooit verder dan de eerste resultaten (geeft wel netjes "cont." aan). Om te checken of het niet door mijn omvangrijke, vanuit een oudere palm geconverteerde database kwam, heb ik een harde reset gedaan en een stuk of 20 namen met de hand ingevoerd. Dit gaf hetzelfde resultaat, het lijkt dus niet te liggen aan een corrupte database.

Iemand hetzelfde ontdekt? Tips?



Paul
__________________

I will live forever or die in the attempt
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 18 februari 2005, 13:08
Piet Piet is offline
Lid
Model: Palm Tungsten|T5
 
Geregistreerd: 22 januari 2005
Berichten: 27
Agendus standaard of prof kopen bij psa
in dit pakket kun je elke voor of achternaam invullen waarbij met elke letter verder wordt gesorteerd.
Voordeel is ook dat de agenda en contacten in een pakket zitten.
Zie http://pdassi.nl/product.php?pf=palmos&prod_id=9410

Zelf heb ik het pakket rechtsstreeks gekocht bij de ontwikkelaar http://www.iambic.com/agenduspro/palmos/
maar daar krijg je na een poosje gebruik als demo een mail voor een aanbieding van 15% op de prijs. zie specificatie
BILLING INFORMATION
Purchase Subtotal: $33.96
EU VAT NL: $6.45
Total: $40.41

Vervolgens blijkt bij de afrekening VAT te worden bijgeteld.
Dus de gedachte dat het goedkoper was, kwam niet uit.
Als reactie op mijn reactie alleen het antwoord dat dit automatisch zou moeten!

Je kunt natuurlijk eerst de demo proberen.

Succes,

Piet
Met citaat reageren
  #3  
Oud 18 februari 2005, 13:55
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
Ik vind de smartsearch van http://www.phonemagic.com/ wel erg goed.

Beetje T9 SMS input methode achtig, en werkt voor voor- en achternaam.
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #4  
Oud 18 februari 2005, 16:32
Piet Piet is offline
Lid
Model: Palm Tungsten|T5
 
Geregistreerd: 22 januari 2005
Berichten: 27
Op de site zie ik alleen namen en telefoonnummers.
Zijn er ook adressen emails etc beschikbaar?

Piet
Met citaat reageren
  #5  
Oud 18 februari 2005, 19:10
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Het gaat hier om een fout in de software van de T5, en de vraag is volgens mij wat hieraan gedaan kan worden. Om voor een bug nou 30 euro uit te geven vind ik zelf nogal schandalig van palmOne. Die hebben nou eenmaal een degelijk product te leveren. Met andere woorden: mail palmOne over dit probleem, zodat het wellicht verholpen wordt.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 19 februari 2005, 10:43
nlspek04 nlspek04 is offline
Senior lid
Voornaam: Paul
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 11 februari 2005
Locatie: Utrecht
Berichten: 92
Vanzelfsprekend heb ik dit gemaild aan Palmone, maar het antwoorden op email valt onder customer support, en dat is nog niet geimplementeerd

Vandaar dat ik naar bevestiging zoek dat dit inderdaad een bug is en niet iets wat specifiek is voor mijn os versie / software o.i.d. (en dus zelf te verhelpen).
__________________

I will live forever or die in the attempt
Met citaat reageren
  #7  
Oud 19 februari 2005, 12:07
Piet Piet is offline
Lid
Model: Palm Tungsten|T5
 
Geregistreerd: 22 januari 2005
Berichten: 27
Ik had hetzelfde probleem + dat in contacten zelf je eerst moet kiezen voor de voornaam achternaam of bedrijfsnaam.
Het probleem wat je schets heb ik ook als ik via de Find icon ga.
Daarnaast moet je eerst alles invullen, waarna het systeem pas gaat zoeken.
Met Agendus verloopt dit veel beter.
Ik adviseer je het gewoon een aantal weken gratis te proberen.

Groet,

Piet
Met citaat reageren
  #8  
Oud 19 februari 2005, 17:40
nlspek04 nlspek04 is offline
Senior lid
Voornaam: Paul
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 11 februari 2005
Locatie: Utrecht
Berichten: 92
Het is frustrerend dat de T5 standaard os en software zo instabiel en vol bugs zit, maar ik moet toch m'n werk kunnen doen.

Dus Piet, bedankt voor de tip; ik zal eens kijken naar Agendus.
__________________

I will live forever or die in the attempt
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:00.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019