Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > Windows Mobile - Algemeen > Palm Treo 500v (Windows Mobile)

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 januari 2009, 14:12
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
geen internet

Op mijn palm treo 500 kan ik de laatste paar dagen regelmatig geen pagina's openen met internet explorer.
Ik krijg dan de melding "De pagina die u zoekt kan niet worden gevonden als gevolg van onbekende fout 0x80072f78"
Google maps werkt wel, en ik kan ook mijn live mail ophalen. Ook msn werkt. Inmiddels een harde reset gepprobeerd, maar dat leverde ook geen soelaas. Ik heb internet via T-Mobile. Is dit een instelling, of ligt dit aan mijn provider?
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 20 januari 2009, 14:28
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
Inmiddels heb ik het in zoverre opgelost door van browser te switchen. Ik gebruik nu opera mini en hiermee kom ik wel internet op. Kennelijk dus iets met internet explorer.
Met citaat reageren
  #3  
Oud 24 januari 2009, 22:04
niek82 niek82 is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 24 januari 2009
Berichten: 1
Bas,

Ook ik heb exact ditzelfde probleem.

Ik heb ook een Palm Treo 500, in combinatie met T-Mobile.

Ik krijg exact dezelfde fout, en werk inmiddels met Opera
Mobile als browser.

Ik dacht dat er iets met mijn toestel mis was, maar blijkbaar
naar het lezen van jou topic, is dit toch een netwerk probleem
of iets in die richting.
Met citaat reageren
  #4  
Oud 29 januari 2009, 12:32
Meerbos
Guest
 
Berichten: n/a
Oplossing internetprobleem

Na het switchen naar Opera lijkt dit de oplossing te zijn; echter na een aantal dagen zijn mij t-mobile instellingen verdwenen en vervangen doot Vodaphone instellingen.
Gevolg: Operamini werkt niet meer.
Hier word je toch gek van......
Wie weet de ultieme oplossing, lijkt wel een virus.

Grt,
Hans
Met citaat reageren
  #5  
Oud 29 januari 2009, 14:25
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Meerbos Bekijk bericht
Na het switchen naar Opera lijkt dit de oplossing te zijn; echter na een aantal dagen zijn mij t-mobile instellingen verdwenen en vervangen doot Vodaphone instellingen.
Gevolg: Operamini werkt niet meer.
Hier word je toch gek van......
Wie weet de ultieme oplossing, lijkt wel een virus.

Grt,
Hans
Vreemd.De instellingen wijzigen bij plaatsing van een andere SIM kaart.

Laatst gewijzigd door deMol; 29 januari 2009 om 14:35.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 31 januari 2009, 09:40
Meerbos
Guest
 
Berichten: n/a
Probleem is opgelost, blijkt dat er tevens Vodafone instellingen onder de Proxy tabblad verschenen waren. Na deze weggehaald te hebben doet Opera mini het weer.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 31 januari 2009, 15:57
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Meerbos Bekijk bericht
Probleem is opgelost, blijkt dat er tevens Vodafone instellingen onder de Proxy tabblad verschenen waren. Na deze weggehaald te hebben doet Opera mini het weer.
Zal IE het ook wel weer doen
Met citaat reageren
  #8  
Oud 31 januari 2009, 23:22
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
Nou, niet dus.
Internet explorer blijft dezelfde foutmelding geven.
Wat helemaal vervelend is is dat ik geen hotmail account meer kan toevoegen. Deze worden via ineternet explorer gezocht, en daar krijg ik dus die melding op.
Wie kan mij de instellingen geven om live mail op te halen in berichten?
Met citaat reageren
  #9  
Oud 01 februari 2009, 11:05
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BasK Bekijk bericht
Wie kan mij de instellingen geven om live mail op te halen in berichten?
"Mail op te halen in berichten"

internet - Pocketinfo forum

Mio A701 gprs problemen met KPN abonnement - Pocketinfo forum

JOIT.BE - Verbindingsproblemen pocket pc met active sync 4.2

fout 0x80072f78 - Google Search

als je de oplossing niet vind, makkelijk zal het niet zijn, is een hardreset misschien de oplossing. Weliswaar symptoombestrijding, maar toch
Met citaat reageren
  #10  
Oud 02 februari 2009, 09:59
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
Bedankt voor de tips.
Maar het probleem ligt toch wat anders. Bij googlen op de fout ben ik een aantal hits tegengekomen die inderdaad op deze fout sloegen, maar te maken hadden met internet via usb. En dat is mijn probleem niet.
een harde reset heb ik ook al eens geprobeerd. Ook dat hielp niet.
Ik ben de foutmelding nog een keer tegengekomen op een ander forum, maar ook daar (nog) geen oplossingen.
Opera mini doet het op zich goed. En google earth dus ook. Fout zit alleen in Internet Explorer. En T-Mobile wijst dus naar de smartphone, en de smartphone leverancier wijst naar T-Mobile...
Met citaat reageren
  #11  
Oud 02 februari 2009, 10:21
postbus31's schermafbeelding
postbus31 postbus31 is offline
Forumbikkel
Voornaam: Jeroen
Model: Overig
 
Geregistreerd: 04 augustus 2005
Locatie: De mooie provincie Groningen
Berichten: 673
Binnen de opties van Internet explorer wel de juiste verbinding gekozen?
__________________
Toon mij uw Ipod, en ik zeg u wie u bent
Klik: Postbus31 TechBlog

Met citaat reageren
  #12  
Oud 02 februari 2009, 10:47
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
Maakt niet uit welke ik kies. Voor de instellingen "Internet", "T-Mobile MMS" en de al dan niet beveiligde WAP netwerken allemaal dezelfde foutmelding.
Met citaat reageren
  #13  
Oud 02 februari 2009, 11:30
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BasK Bekijk bericht
Bedankt voor de tips.

een harde reset heb ik ook al eens geprobeerd. Ook dat hielp niet.
Vreemd dat zelfs een hardreset niet helpt. Heb ik nog niet meegemaakt. Tenzij er een hardware-matige fout is.
Citaat:
Opera mini doet het op zich goed. En google earth dus ook. Fout zit alleen in Internet Explorer. En T-Mobile wijst dus naar de smartphone, en de smartphone leverancier wijst naar T-Mobile...
op een fiets rijden met lege banden kan ook
een probleem is er om op te lossen!

Voor een aantal is dit de oplossing, en niet over de kabel. Weliswaar gebruik van een ander device, maar toch.

"It turned out that he had a proxy server configured on his 3G/GPRS internet connection (with T-Mobile) but that setting was no longer appropriate, due to changes made at the T-Mobile end. Switched off the proxy server setting and all was well again.", LINK

nog een zoek optie

Ik ga het hierbij laten.Je hebt m.i. genoeg om aan de slag te gaan.

Laatst gewijzigd door deMol; 02 februari 2009 om 11:49.
Met citaat reageren
  #14  
Oud 09 februari 2009, 20:47
flinkaflenkaflrsk flinkaflenkaflrsk is offline
Junior lid
Model: Palm m500
 
Geregistreerd: 09 februari 2009
Berichten: 1
Zelfde probleem hier geconstateerd sinds januari ergens. Voorheen had ik nooit problemen met internet explorer op de palm. Ik heb 3 van die apparaten en alle drie vertonen ze hetzelfde.

De dataverbinding werkt nog wel aangezien ik nog gewoon e-mail kan ophalen en googlemaps kan gebruiken.

Er is geen proxy geconfigureerd en alleen tmobile connectie.
Wat mij wel opviel is dat t-mobile zijn settings voor internet op de pagina heeft veranderd. Voorheen was er geen authenticatie en een gebruikersnaam en wachtwoord. Als ik de nieuwe settings van hun website gebruik krijg ik helemaal geen data connectie meer. Het aloude verhaal t-mobile verwijst naar palm etc
Met citaat reageren
  #15  
Oud 11 februari 2009, 11:23
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
En alle drie via T-Mobile?
Het is wel frustrerend, en eigenlijk heel slordig van T-Mobile lijkt me.
Je zou denken dat ze meer meldingen hierover krijgen.
Met citaat reageren
  #16  
Oud 17 juni 2009, 10:50
Pipolientje Pipolientje is offline
Junior lid
Model: Pilot 1000
 
Geregistreerd: 12 juni 2009
Berichten: 2
Ik heb sinds 2 weken de palm treo 500 en heb met t-mobil al een discussie gehad over de instellingen voor internet. Maar krijg die pas van hun als er meerdere meldingen komen. kan ze op internet ook nergens googlen. Vraag me nu af waar jij ze vandaan hebt???
Met citaat reageren
  #17  
Oud 17 juni 2009, 15:45
BasK BasK is offline
Junior lid
Model: Palm Treo 500
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Berichten: 7
Ik heb de internet instellingen van de T-mobile site gehaald. Als internet browser bebruik ik opera mini. die werkt wel. En ik kan ook de mail van mijn mail account ophalen\.
Maar internet explorer werkt dus nog steeds niet.
Wat opvalt is dat ik direct na een reset in eeste instantie de settings voor live mail kan ophalen. Als ik na een reset internet explorer heb opgestart werkt dat niet meer.
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:37.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019