Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Palm Treo

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 februari 2005, 19:02
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Versie Treo 180g, Europees of VS ?

Ik heb een tweedehands Treo 180g gekocht, naast mijn T3. Voor als ik wil gaan kamperen en niet mijn dure T3 wil meenemen. Geweldig ding, het monochroomscherm roept herinneringen aan mijn oude IIIx op. Nu wil ik er een prepaid kaart voor kopen. Hiervoor is het nodig dat ik weet of ik een Europese (900/1800 MhZ) of een Amerikaanse (900/1900 Mhz) versie heb.

Kan ik dit ergens aan zien ?
Coen
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 26 februari 2005, 19:07
Bram's schermafbeelding
Bram Bram is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 24 januari 2003
Locatie: onder het tapijt
Berichten: 5.299
Ik heb geen idee of je dit ergens makkelijk kunt zien, maar heb je geen/ken je niet iemand met een SIM kaart van een dual-band aanbieder? Single-band (KPN en Vodafone dacht ik) zal sowieso werken.
__________________
Lezen is ook een FAQ - Freeware PalmOS
Met citaat reageren
  #3  
Oud 26 februari 2005, 20:57
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Ik heb net 'searching for available networks' (met een KPN simkaart) geprobeerd, hij geeft dan aan:

- NL KPN
- Vodafone
- Orange NL
- O2 NL
- Ben NL (vreemd, ik dacht dat dat niet meer bestond)


Aangezien KPN en Vodafone op het 900 netwerk werken, en Orange en Ben via het 1800 netwerk werken: mag ik er nu van uitgaan dat ik een Europese versie (900/1800) heb ?

Coen
( die bijna niet kan geloven dat 'ie het antwoord op zijn eigen vraag heeft gegeven, maar nog wel bevestiging zoekt)
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
  #4  
Oud 26 februari 2005, 21:00
Bram's schermafbeelding
Bram Bram is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 24 januari 2003
Locatie: onder het tapijt
Berichten: 5.299
Als je ook met die andere kunt bellen (of gebeld worden) weet je het zeker. Om te testen kun je bijvoorbeeld naar de beltegoedservice oid gaan; kost niets.
__________________
Lezen is ook een FAQ - Freeware PalmOS
Met citaat reageren
  #5  
Oud 26 februari 2005, 21:33
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Bellen lukt nu natuurlijk alleen met KPN (met de SIM kaart uit mijn 6310 met KPN abo). Maar wat bedoel je met beltegoedservice ?
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
  #6  
Oud 26 februari 2005, 21:52
Bram's schermafbeelding
Bram Bram is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 24 januari 2003
Locatie: onder het tapijt
Berichten: 5.299
Citaat:
Op 26-02-2005, om 22:33 heeft Coenox dit gezegd in bericht #5
Bellen lukt nu natuurlijk alleen met KPN (met de SIM kaart uit mijn 6310 met KPN abo).
Dacht dat dat ook met andere netwerken lukt die je vond, maar blijkbaar niet dus. Dat wordt dan voor de zekerheid even iemand zoeken die geen KPN of Vodafone gebruikt.

Citaat:
Maar wat bedoel je met beltegoedservice ?
Gewoon een nummer om te bellen om te kijken of het werkt. Maar met een abo heb je zoiets niet (alleen met prepaid).
__________________
Lezen is ook een FAQ - Freeware PalmOS
Met citaat reageren
  #7  
Oud 28 februari 2005, 18:33
koekiemonster's schermafbeelding
koekiemonster koekiemonster is offline
Moderatorkoek
Voornaam: Gerrit
Model: Garmin iQue 3600
 
Geregistreerd: 03 augustus 2002
Locatie: Oterleek
Berichten: 4.945
Stuur een bericht via MSN naar koekiemonster
Citaat:
Ben NL
Alleen de naam is gewijzigd in T-Mobile. Ben is er dus nog wel, maar heet alleen anders.
Met citaat reageren
  #8  
Oud 28 februari 2005, 19:22
fransbr's schermafbeelding
fransbr fransbr is offline
FBTV: Palm TV Gids
Voornaam: Frans
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 22 oktober 2003
Locatie: Sleen
Berichten: 1.450
Re: Versie Treo 180g, Europees of VS ?

Citaat:
Hiervoor is het nodig dat ik weet of ik een Europese (900/1800 MhZ) of een Amerikaanse (900/1900 Mhz) versie heb.
Het staat op de doos.Bij mij (Europees model) staat achterop de Treo links een nummer DA102371, middenin N217 en rechts een moeilijk te lezen nummer dat lijkt op: 3992C900.

Laatst gewijzigd door fransbr; 28 februari 2005 om 19:24.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 28 februari 2005, 21:47
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Tja, mijn keurig nette tweedehands 180g zat in een keurig nette doos. Maar op de doos staat een 270. Ik denk dus niet de originele doos. En op de Treo zelf staat niets. Toch een kwestie van proberen met een geleende SIM denk ik.
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:40.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019