Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Beginners / wegwijs in PalmOS

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 02 March 2009, 21:20
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Software op mijn Palm Treo Pro zetten?

Ik heb nog maar even de palm treo pro en ik heb een vraag.. hoe zou ik software o.a. spellen of bureau accesoires erop kunnen krijgen.. ik doe al via Microsfot Activesync. dan kies in bestanden --> toevoegen --> 'bestand' en dan laten sychroniseren. maar dan kan ik hem nergens vinden.

Wie o wie kan mij helpen
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 03 March 2009, 22:32
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rakeem Bekijk bericht
Ik heb nog maar even de palm treo pro en ik heb een vraag.. hoe zou ik software o.a. spellen of bureau accesoires erop kunnen krijgen.. ik doe al via Microsfot Activesync. dan kies in bestanden --> toevoegen --> 'bestand' en dan laten sychroniseren. maar dan kan ik hem nergens vinden.

Wie o wie kan mij helpen
Installing Windows Mobile Software - How to Install Software on Your Pocket PC
Met citaat reageren
  #3  
Oud 04 March 2009, 15:43
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Bedankt voor de link.. maar mijn bestandjes zyn .prc en niet .exe

dus al heb ik hem erop gezet, zegt hij dat er geen bijbehorende toepassing is.
Met citaat reageren
  #4  
Oud 04 March 2009, 15:47
Arie1961's schermafbeelding
Arie1961 Arie1961 is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Locatie: Rozenburg ZH
Berichten: 144
.prc is voor PalmOS niet voor win mobile
__________________
Palm Tungsten E2 / Treo 680 / HTC Wildfire

Desktop : Debian Wheezy / Windows 7 (in Virtualbox)
Laptop : Debian Jessie / Windows 7 (in Virtualbox)

SpiderOak referral link
Met citaat reageren
  #5  
Oud 04 March 2009, 15:49
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Oh bedankt dus nu moet ik gewoon programma's vinden met .cab of .exe voor mijn windows mobile?
Met citaat reageren
  #6  
Oud 04 March 2009, 15:56
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rakeem Bekijk bericht
Oh bedankt dus nu moet ik gewoon programma's vinden met .cab of .exe voor mijn windows mobile?
FreewarePPC.com - Freeware Pocket PC / Freeware Windows Mobile: the one and only site for downloading freeware files for Pocket PC / Windows Mobile handhelds.

ga ook even wat leeswerk doen.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 08 March 2009, 11:07
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Kan iemand mij nog 1 keer duidelijk uitleggen hoe ik een spel/programma op myn palm treo pro zet. en installeer.
Met citaat reageren
  #8  
Oud 08 March 2009, 20:26
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 February 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
.prc bestanden zullen nooit werken voor je Palm Treo Pro, omdat dat apparaat werkt met Windows Mobile in plaats van PalmOS. Dat betekent dus dat je bestanden moet hebben met de extensies zoals hierboven genoemd. Ook zijn er al plaatsen genoemd waar je dergelijke software kan vinden.

Waar loop je vast? Lukt om de aanwijzingen te volgen van de pagina waar deMol in het tweede bericht naar verwijst?
Met citaat reageren
  #9  
Oud 08 March 2009, 21:03
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Het probleem is.. ik ga naar Microsoft ActiveSync. en ik druk op verkennen dan zoek ik de software die ik erop wil hebben. ik synchoniseer hem.. dan kijk ik op mijn palm tussen mijn bestanden, ik zie hem wel gewoon staan maar dan staat er; Er is geen bijbehorende toepassing voor "............." Start eerst de toepassing en open dit bestand vervolgens in de toepassing.. en daar snap ik t niet.
Met citaat reageren
  #10  
Oud 08 March 2009, 21:15
Athropos's schermafbeelding
Athropos Athropos is offline
Borrelbeheerder
Voornaam: Peter
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 01 April 2005
Locatie: Breda
Berichten: 929
Stuur een bericht via ICQ naar Athropos Stuur een bericht via MSN naar Athropos Stuur een bericht via Yahoo naar Athropos Stuur een bericht via Skype™ naar Athropos
Benoem de bestanden eens (en de bijbehorende extencies bv truus.cab)
Dan komen we wat verder..
__________________
De Softwarepacks voor de elke Palmgebruiker.

Hoeveel Palm Apparaten heb jij?

Ontmoet graag mensen uit de hele wereld zonder (voor)oordelen.

"Computers are like Old Testamants Gods; Lots of rules and no mercy"
Met citaat reageren
  #11  
Oud 08 March 2009, 21:41
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Ik download zeg maar Snake ik pak hem uit zyn het 3 bestanden. ( SNAKEM~000.cab - SNAKEM~001.cab en _setup ) Ik zet ze er alle 3 op me palm en ik druk erop en dan komt er; Er is geen bijbehorende toepassing voor ".SNAKEM~000." Start eerst de toepassing en open dit bestand vervolgens in de toepassing
Met citaat reageren
  #12  
Oud 08 March 2009, 22:09
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rakeem Bekijk bericht
Ik download zeg maar Snake ik pak hem uit zyn het 3 bestanden. ( SNAKEM~000.cab - SNAKEM~001.cab en _setup ) Ik zet ze er alle 3 op me palm en ik druk erop en dan komt er; Er is geen bijbehorende toepassing voor ".SNAKEM~000." Start eerst de toepassing en open dit bestand vervolgens in de toepassing
.cab bestanden synchroniseren kan niet.

Dat .cab bestand moet je ook niet uitpakken. Bijv. truus.cab kopieer je van je PC naar naar je Treo middels de "verkenner" op beide systemen.





Als het is gekopieerd ga je met "file Explorer" op je Treo naar de locatie waar je het bestand naartoe gekopieerd hebt, bijv \temp



Dubbelklik erop en het installeren start. Er zal dan gevraagd worden waar je het programma wil installeren. maak je keuze, "Intern geheugen" of "opslagkaart"



Na de melding dat het bestand is geinstalleerd, zie je het in "programmas" verschijnen. Daar kun je het starten om het te gebruiken.




Laatst gewijzigd door deMol; 08 March 2009 om 22:32.
Met citaat reageren
  #13  
Oud 08 March 2009, 23:14
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Telkens als ik een programma download voor myn palm zyn het heel veel bestanden en weet ik niet welke ik erin moet zetten.. en nog ik krijg weer. Er is geen bijbehorende toepassing voor "SNAKEM~000." Start eerst de toepassing en open dit bestand vervolgens in de toepassing
Met citaat reageren
  #14  
Oud 09 March 2009, 08:21
postbus31's schermafbeelding
postbus31 postbus31 is offline
Forumbikkel
Voornaam: Jeroen
Model: Overig
 
Geregistreerd: 04 August 2005
Locatie: De mooie provincie Groningen
Berichten: 673
Zoals al eerder aangegeven: .cab bestanden niet uitpakken of dubbelklikken op je pc.
__________________
Toon mij uw Ipod, en ik zeg u wie u bent
Klik: Postbus31 TechBlog

Met citaat reageren
  #15  
Oud 09 March 2009, 08:39
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Maar als ik t download is het een WinRAR archiver. dus gewoon als WinRAR archiver erop zetten ??
Met citaat reageren
  #16  
Oud 09 March 2009, 08:44
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door postbus31 Bekijk bericht
Zoals al eerder aangegeven: .cab bestanden niet uitpakken of dubbelklikken op je pc.
Op z'n treo Pro
Met citaat reageren
  #17  
Oud 09 March 2009, 08:45
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rakeem Bekijk bericht
Maar als ik t download is het een WinRAR archiver. dus gewoon als WinRAR archiver erop zetten ??
NEE!,m'n vorige antword moet je voldoende geholpen hebben.
Met citaat reageren
  #18  
Oud 09 March 2009, 08:45
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
haha gelukt en hoe verwijder je t weer ?
Met citaat reageren
  #19  
Oud 09 March 2009, 08:46
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rakeem Bekijk bericht
haha gelukt en hoe verwijder je t weer ?
RTFM eens!
Met citaat reageren
  #20  
Oud 09 March 2009, 08:50
Rakeem Rakeem is offline
Lid
Model: Palm Treo Pro
 
Geregistreerd: 02 March 2009
Berichten: 11
Jaa! maar ik kan niet vinden hoe je software kan verwijderen ?
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:17.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2017