Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > Windows Mobile - Algemeen > Palm Treo 750 (Windows Mobile)

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 september 2007, 22:56
rudyheidenis's schermafbeelding
rudyheidenis rudyheidenis is offline
Fan van anonimiteit
Voornaam: Rudy
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 08 september 2002
Locatie: Amersfoort
Berichten: 1.918
Internet Everywhere nowhere...

Ik kan sinds vanavond ineens niet meer internetten en emailen via KPN surf & mail totaal. Niks veranderd in de instellingen. Krijg een melding dat het inbelmodem de verbinding verbroken heeft.
Alles opnieuw ingesteld, maakt niks uit. Er staat nog steeds netjes een 3G teken in het verbindingsicoontje bovenin.
Ik heb WM6 er op staan en zoals gezegd, het werkte gewoon.
Heb alleen een passwordmanager (freeware iets) ge´nstalleerd, en wat today themes, verder niks....iemand enig idee?
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 27 september 2007, 00:02
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
Telfort/KPN hebben al een paar dagen problemen....

Afwachten maar weer...
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #3  
Oud 27 september 2007, 11:51
rudyheidenis's schermafbeelding
rudyheidenis rudyheidenis is offline
Fan van anonimiteit
Voornaam: Rudy
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 08 september 2002
Locatie: Amersfoort
Berichten: 1.918
Aha, bedankt Karel, dacht dat het aan mij (n apparaat) lag!
Met citaat reageren
  #4  
Oud 28 september 2007, 09:54
Mwfadebeer Mwfadebeer is offline
Forumbikkel
Voornaam: Michel
Model: Palm Treo 750v
 
Geregistreerd: 31 augustus 2005
Locatie: Lage Mierde
Berichten: 156
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Niet alleen problemen bij KPN. Ook in deze regio is Vodafone aan het knutselen geweest en was regelmatig niet mogelijk om mail binnen te krijgen.
Inmiddels werkt het wel weer als een zonnetje.

michel
Met citaat reageren
  #5  
Oud 28 september 2007, 11:16
rudyheidenis's schermafbeelding
rudyheidenis rudyheidenis is offline
Fan van anonimiteit
Voornaam: Rudy
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 08 september 2002
Locatie: Amersfoort
Berichten: 1.918
Inmiddels kan ik mail weer ontvangen, zenden heb ik nog niet geprobeerd. Wel krijg ik elke keer nog de irritante melding dat verzenden en ontvangen mislukt is, die moet ik dus twee keer wegklikken, 1x voor zenden en 1x voor ontvangen. Terwijl ik gewoon de mail binnenkrijg.
Ook zie ik in de verbinding regelmatig een "H" staan i.p.v. een connected "u".
Ik neem aan dat dat hsdpa is maar zo'n abonnement heb ik toch niet? Surf & Mail is toch gewoon umts??
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:50.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019