Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > webOS > Smartphones (Pre serie, Pixi, Veer)

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 maart 2012, 15:59
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, België
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
pre- gebruiken zonder sim?

is het mogelijk om mijn pre- te gebruiken zonder sim?
hoe geraak ik voorbij het blauwe scherm van steek sim kaart in?

Zou die graag willen gebruiken op de WiFi of muziekspeler, ..
allemaal beter dan in de kast te liggen..
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 30 maart 2012, 17:13
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Als ik het goed begrijp is de Pre niet te gebruiken zonder SIM? Dat is raar... In aeroplande modus zou dat niet uit mogen maken, toch? Of gaat het hier om activeren zonder SIM maar met een schone lei (gezien de andere discussie waarop je reageerde)?
Met citaat reageren
  #3  
Oud 31 maart 2012, 13:45
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, België
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
activeren zonder sim, de twee bestaande accounts zijn in gebruik.
of wat zijn de opties?

bestaat er zo geen wiki, of ben ik mis
thx!
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #4  
Oud 31 maart 2012, 14:00
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Ik denk dat ieder webOS toestel een profiel moet hebben, tenzij je de activatie omzeilt. Maar in principe ondersteunt ieder profiel tot maximaal 5 toestellen + 1 TouchPad. Dat zou geen probleem hoeven te zijn.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 01 april 2012, 12:55
indito indito is offline
Lid
Model: Overig
 
Geregistreerd: 28 september 2011
Berichten: 28
SIM is absoluut niet een vereiste.
Gewoon meta-doctor gebruiken. Je kunt ook gewoon doctoren, first use omzeilen, en dan een account maken met Impostah. Met deze scenarios krijg je dus gewoon updates en kun je backup gebruiken.

Als je al bent ingelogd omdat het je daily driver is, kun je zelfs de verbinding met de webOS servers compleet verbreken, en met hetzelfde account op een andere telefoon inloggen.
Heb je dus al je apps op twee telefoons, maar je hebt geen backup/updates.

Google's your bitch. Of gewoon webosnation goed lezen.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 08 april 2012, 18:20
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, België
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
ik zal eens opzoek moeten gaan denk ik.
het is zo'n zonde als hij daar in de schuif ergens ligt te liggen neen?!

Binnenkort eens opzoek gaan op het wijde internet.
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #7  
Oud 17 oktober 2012, 13:49
cadelgatto's schermafbeelding
cadelgatto cadelgatto is offline
ouwe sok
Voornaam: willem
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 14 augustus 2005
Locatie: imperia (it)
Berichten: 50
Zou graag ook mn oude palmje gebruiken ,ik vind dit een leuke thread .
ben nog niet echt gewend aan het dokteren maar het lijkt me erg interessant.
is het je gelukt Huub je palm te activeren zonder simcard ?

Laatst gewijzigd door cadelgatto; 17 oktober 2012 om 17:46.
Met citaat reageren
  #8  
Oud 17 oktober 2012, 17:45
cadelgatto's schermafbeelding
cadelgatto cadelgatto is offline
ouwe sok
Voornaam: willem
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 14 augustus 2005
Locatie: imperia (it)
Berichten: 50
Ah het is erg gemakkelijk (zegt mn zoon ) hij googelde "use palm pre without sim".
Ga in emergency dial mode dan enter, hash ,star , deathmode, hash. (deathmode met de cijfertoetsen op het scherm )
Dan gaat de palm in developer mode en kun je wifi gebruiken en allerlei andere dingen .
Was in drie minuten gepiept
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:49.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019