Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Accessoires

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #61  
Oud 01 april 2004, 18:54
koekiemonster's schermafbeelding
koekiemonster koekiemonster is offline
Moderatorkoek
Voornaam: Gerrit
Model: Garmin iQue 3600
 
Geregistreerd: 03 augustus 2002
Locatie: Oterleek
Berichten: 4.945
Stuur een bericht via MSN naar koekiemonster
Is op te lossen door de Handedness op Left-handed te zetten via Preferences -> Handedness.
Niet echt de meest ideale oplossing, maar ach, je moet wat.
Met citaat reageren
Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)
Advertentie
  #62  
Oud 01 april 2004, 19:07
gijsje
Guest
 
Berichten: n/a
Talking

Misschien niet de meest ideale .. het werkt in ieder geval

Mijn dank is echt onvoorstelbaar groot
Met citaat reageren
  #63  
Oud 01 april 2004, 20:35
edwin2003 edwin2003 is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 03 november 2003
Locatie: Noordwijk
Berichten: 265
PKK reageert erg traag

Wellicht ietwat off-topic maar ik heb een T3 met een PKK. Op mijn M505 typt dat als de brandweer en op mijn T# is het niet voorruit te branden. Ik ben op driver strooptocht gegaan en kom overal weer andere tegen zoals:
v1.92 PalmOne
v2.1.5 Stowaway (via products, stowaway [pkk])
v2.3T Stowaway (via support button)

Geen van alle lost het probleem op.
Is dit een bekend probleem en zo ja is er al een oplossing bekend?

Ik heb al een mailtje naar palm gestuurd maar daar nog steeds geen antwoord op gekregen.

Heeeeeeeeelp

Edwin
Met citaat reageren
  #64  
Oud 02 april 2004, 07:45
sanderlenka's schermafbeelding
sanderlenka sanderlenka is offline
Forumbikkel
Voornaam: Sander
Model: Palm Zire71
 
Geregistreerd: 18 november 2001
Locatie: Geldrop
Berichten: 223
Re: toetsenbord in applicatie

Citaat:
Op 24-03-2004, om 14:02 heeft aquagga dit gezegd in bericht #59
Sinds enige tijd gebruik ik met grote voldoening het stowaway toetsen bord met laptophack. Nu heb ik echter regelmatig dat ik een applicatie opstart en dat mijn toetsenbord niks doet. dit los ik nu elke keer op door de palm uit te zetten en dan weer aan. Dan doet het toetsenbord het in de applicatie. Echter begin ik me hier langzamerhand aan te ergeren. Is hier een oplossing voor. Heb het nog niet gevonden bij laptophack kan zijn dat ik er overheen gelezen heb in de uitgebreidde handleiding.
Het lijkt me dat dit niets met LapTopHack te maken moet hebben. LapTopHack is geen Keyboard Driver. Heb je de keyboard.prc (of iets dergelijks) goed geinstalleerd en ge-activeerd?

LapTopHack is een hack die het mogelijk maakt dingen te doen met je toetsenbord die anders alleen met de stylus kunnen (en nog veel meer).

Misschien heeft de volgorde van activering er mee te maken?

Kom je er niet uit, stel dan je vraag ook eens op het peditors-forum. Aldaar zijn veel LapTopHack-experts. Paul Nevai, de auteur van LTH, geeft op dit Forum meestal binnen een dag antwoord.
__________________
hartelijke groeten,
Sander
Huis kopen in Tsjechie?
Wereldraadsel?
Posting?
Met citaat reageren
  #65  
Oud 20 april 2004, 09:54
aquagga aquagga is offline
Senior lid
Voornaam: pieter
Model: Palm m505
 
Geregistreerd: 30 november 2003
Locatie: grun
Berichten: 67
Het had inderdaad niks met laptophack te maken. Uiteindelijk heeft een hardreset het probleem verholpen. Blijf dat raar vinden maar ach het werkt nu zoals het zou moeten. Dat maakt het toch weer een stuk aangenamer.
Bedankt voor het meedenken.

groetjes aquagga
Met citaat reageren
  #66  
Oud 20 april 2004, 09:54
aquagga aquagga is offline
Senior lid
Voornaam: pieter
Model: Palm m505
 
Geregistreerd: 30 november 2003
Locatie: grun
Berichten: 67
Het had inderdaad niks met laptophack te maken. Uiteindelijk heeft een hardreset het probleem verholpen. Blijf dat raar vinden maar ach het werkt nu zoals het zou moeten. Dat maakt het toch weer een stuk aangenamer.
Bedankt voor het meedenken.

groetjes aquagga
Met citaat reageren
  #67  
Oud 23 september 2005, 07:33
jotter jotter is offline
Lid
Model: Palm Tungsten|E2
 
Geregistreerd: 22 juni 2005
Berichten: 32
goedkoop keyboard

Gisteren dit keyboard besteld bij http://www.expansys.nl/product.asp?code=106815 voor maar 38 euro ex btw.
Na 22 uur werd deze al bezorgd, hij doet het prima....
Een nadeel is dat als je Palm in de houder plaatst, de beugel net over de middelste knop valt, waardoor deze onbedoeld wordt ingedrukt. Verder erg handig, alles gaat veel sneller.
Met citaat reageren
  #68  
Oud 23 september 2005, 09:12
edwin2003 edwin2003 is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 03 november 2003
Locatie: Noordwijk
Berichten: 265
Oeps, Vergeten te posten. Probleem was het prg autodimmer. Heb nu energy dimmer en probleem is uit de wereld. O ja en inmiddels is mijn T3 te koop
Met citaat reageren
  #69  
Oud 17 juni 2007, 20:49
franseyk franseyk is offline
Junior lid
Model: Palm Z22
 
Geregistreerd: 31 mei 2007
Berichten: 4
Symbolen/tekens op Wireless Infrared Keyboard

Beste,

Sinds een paar weken (juni 2007) heb ik mijn eerste PDA (Palm Z22) en heb er een 5 rijig opvouwbaar IR keyboard van Palm bijgekocht.

Ik heb twee vragen over het keyboard
Ik heb een vraag over het OFF/ON teken links boven "de toets met het cijfer 1 , het ! uitroepteken en het blauwe huisje". Als je goed kijkt staan er naast ON drie kleine puntjes. Het lijkt me dat deze puntjes er in gestanst zijn maar dat ze geen lampjes zijn. Klopt dat volgens jullie? Als het geen lampjes zijn, wat doen die tekens daar dan?
Als het wel lampjes zijn, zijn de lampjes op mijn keyboard dan soms 'kapot"?

Tweede vraag: Boven de toets met cijfer 4 en het dollar $ teken en het agendateken (dacht ik) staat een wit streepje. Wat is de betekenis van dit streepje?

Bedankt voor je reactie!

Frans
Met citaat reageren
  #70  
Oud 18 juni 2007, 03:04
edwin2003 edwin2003 is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 03 november 2003
Locatie: Noordwijk
Berichten: 265
Zijn het geen markeringen voor blinden en slechtzienden?
__________________
Vodafone, Sim-Lock vrij, FW01.71, SW Treo650-1.20-ENA
Met citaat reageren
  #71  
Oud 18 juni 2007, 21:15
franseyk franseyk is offline
Junior lid
Model: Palm Z22
 
Geregistreerd: 31 mei 2007
Berichten: 4
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edwin2003 Bekijk bericht
Zijn het geen markeringen voor blinden en slechtzienden?
Is niet uitgesloten maar lijkt me niet erg waarschijnlijk, de slechtzienden of blinden heeft dan meer aan de twee braille-achtige tekens op de letters F en J (die op elk toetsenbord zitten). En dan nog, wat zouden de tekens het moeten zeggen, enig idee?

mvg Frans
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:37.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019