Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > Actueel > Nieuws en Reviews

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 mei 2008, 12:30
gonny's schermafbeelding
gonny gonny is offline
Junior lid
Voornaam: Gonny
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 22 november 2000
Locatie: Amsterdam
Berichten: 1.637
Stuur een bericht via ICQ naar gonny
[Nieuws] Opera Mini 4.1 nu beschikbaar

Opera Software heeft de officiële versie 4.1 van de Opera Mini webbrowser beschikbaar gesteld.
Het was de afgelopen weken al als betaversie uit te proberen.De nieuwe browser bevat diverse nieuwe functies, zoals het automatisch aanvullen van webadressen, tools voor het meesturen van bestanden in webmail, ondersteuning voor het uploaden van bestanden en foto's en de mogelijkheid om tekst in websites te doorzoeken. Dat laatste kan ook wanneer je offline bent.Opera zegt dat deze versie 50% sneller is dan voorheen, dankzij een aantal optimalisaties die aan de serverkant zijn uitgevoerd. Je moet naar www.operamini.com in je mobiele browser gaan om Opera Mini te installeren. Daarbij moet je zorgen dat de Palm Java Micro Environment aanwezig is. Deze wordt niet langer door Palm zelf gedistribueerd, maar is wel online te vinden: http://tinyurl.com/2vwuze.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg 5237-ou9izp3is5.jpg‎ (12,5 KB, 11x gelezen)

Laatst gewijzigd door Bram; 14 mei 2008 om 12:44.
Met citaat reageren
  #2  
Oud 14 mei 2008, 14:30
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
Ik tik dit bericht nu op mijn Centro vanuit Opera Mini! Deze browser is even wennen, maar inderdaad snel en je kan veel websites aan.

gr, Roel
Met citaat reageren
  #3  
Oud 14 mei 2008, 17:42
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
Heb jij ook last van het feit dat de allereerste connectie van Opera Mini met het internet altijd zo lang duurt (30 seconden), voordat er wat wordt geladen?

Connecties die op de eerste keer volgen worden bijna instantaan geladen. Ik vind het erg vreemd.
Met citaat reageren
  #4  
Oud 14 mei 2008, 21:16
RoelvdV's schermafbeelding
RoelvdV RoelvdV is offline
Administrator
Voornaam: Roel
Model: Overig
 
Geregistreerd: 22 oktober 2001
Locatie: Scheveningen
Berichten: 5.157
Het duurt wel even met altijd de vraag of er een internetconnectie opgezet mag worden (Airtime geloof ik). Daarna lekker snel.

Ik heb echter iets veel vreemders: mijn Centro lijkt nog aan te staan met de pagina waar ik bezig was in Opera Mini, alleen heb ik dan twee minuten niets gedaan en zou mijn Centro uit moeten staan. En nu komt het: eigenlijk staat het apparaat ook 'uit', want het enige wat werkt is de aan/uit knop en dan KeyGuard uitschakelen...

Heel erg vreemd, gr, Roel
__________________
FairPhone 3 (Android)

Ik kan iedereen KEMDEM aanraden : Kijk Even Mee, Denk Even Mee
Met citaat reageren
  #5  
Oud 17 mei 2008, 18:44
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Op mijn Treo 680 werkt het ook niet goed. Wanneer ik het menu in opera open, krijg ik een kwadrant links boven waarin ik een doorkijkje krijg naar mijn Launcher X.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 17 mei 2008, 21:30
ericbrouwer ericbrouwer is offline
Lid
Voornaam: Eric
Model: Palm T|X
 
Geregistreerd: 15 juli 2005
Locatie: Rotterdam
Berichten: 36
Mijn TX geeft een reset als ik op de Menu button klik. Ik zal eens proberen water gebeurt als ik zonder Zlauncher of Lightspeed 3 draai. De Beta versie had dit niet.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 17 mei 2008, 21:52
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
In de Java prefs (in de PalmOS Prefs panel) moet je Double Buffering en Hires Coord. gecheckt hebben.

Het stabielst is als je 1 MB toekent, en 32 KB Stack. Vooral laatste is belangrijk.
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #8  
Oud 18 mei 2008, 10:00
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Ja, dat was dus de gouden tip! Bedankt.

Coen
(die dit nu post vanaf zijn Treo 680 Copper met Opera mini 4.1)
Met citaat reageren
  #9  
Oud 18 mei 2008, 12:56
ericbrouwer ericbrouwer is offline
Lid
Voornaam: Eric
Model: Palm T|X
 
Geregistreerd: 15 juli 2005
Locatie: Rotterdam
Berichten: 36
Ik sluit me hier bij aan! Geen reset meer zodra ik de Menu-button aanklik.
DANK!
Met citaat reageren
  #10  
Oud 11 september 2008, 14:41
tristan tristan is offline
Lid
Voornaam: Tristan
Model: Sony Clie PEG-TH55
 
Geregistreerd: 18 mei 2005
Locatie: Delft
Berichten: 19
Heeft iemand dit op een TH55 aan de praat gekregen? Bij mij blijft ie hangen op 1/6 van de "Installing" balk.
Met citaat reageren
  #11  
Oud 11 september 2008, 18:48
Etzel's schermafbeelding
Etzel Etzel is offline
Forumbikkel
Voornaam: Etzel
Model: HP Pre2
 
Geregistreerd: 06 augustus 2006
Locatie: Twente
Berichten: 351
Stuur een bericht via Skype™ naar Etzel
Heb het ook geinstalleerd. Lekker snel. Wie kan zeggen hoe je het permissions scherm kunt overslaan?
__________________
Pixi Plus (mei 2012) + HP TouchPad 32GB (sep 2011) + Palm Pre 2 (mrt 2011) - Palm Treo 750 (feb 2007) - Palm Tungsten T (mei 2005) - Palm IIIc (2001) - Palm III (1998)
Met citaat reageren
  #12  
Oud 12 september 2008, 09:46
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Het is inderdaad goed snel, jammer dat er nog geen flash voor is...
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
  #13  
Oud 15 september 2008, 20:15
Mattijzz Mattijzz is offline
Loyale palm gebruiker
Voornaam: Mattijs
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 12 oktober 2002
Locatie: Amsterdam
Berichten: 197
Stuur een bericht via MSN naar Mattijzz
Goede browser. Als je de ruimte hebt, veeeeel beter dan Blazer.
Met citaat reageren
  #14  
Oud 16 september 2008, 20:48
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Dat zeker! Maar het mist een hoop functionaliteit helaas... Vrees dat het er ook nooit meer van zal komen.
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
  #15  
Oud 17 september 2008, 19:34
Mattijzz Mattijzz is offline
Loyale palm gebruiker
Voornaam: Mattijs
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 12 oktober 2002
Locatie: Amsterdam
Berichten: 197
Stuur een bericht via MSN naar Mattijzz
Wi weet

Ben benieuwd of Palm Garnet blijft inzetten voor de low end mobieltjes...dan kan het nog gebeuren dat de ontwikkeling van apps door blijft gaan.
Met citaat reageren
  #16  
Oud 26 oktober 2008, 07:54
*René* *René* is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Berichten: 30
Op mijn Treo 680 hangt Opera mini iedere keer dat ik er gebruik van maak.
De vraag is bij mij niet óf hij hangt, maar wanneer.
Vooral als ik mijn hotmail check, heb ik er het snelst last van.
De enige manier om het apparaat weer werkend te krijgen is dan de batterij eruit halen en hem weer erin doen.
Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen?

René.
Met citaat reageren
  #17  
Oud 26 oktober 2008, 15:15
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Heb je de Java prefs goed ingesteld ? Zie een paar berichtjes naar boven.
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
  #18  
Oud 26 oktober 2008, 17:14
ejfrolich ejfrolich is offline
Senior lid
Voornaam: EJ
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 23 oktober 2007
Berichten: 83
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Etzel Bekijk bericht
Heb het ook geinstalleerd. Lekker snel. Wie kan zeggen hoe je het permissions scherm kunt overslaan?
Ja dat zou ik ook willen weten. Nu krijg ik het verbind scherm volkomen onleesbaar in beeld. Verder moet ik bij Telfort steeds ok drukken voor het wachtwoord. Ik hoef niks in te vullen maar hij wil wel een enter hebben??
Met citaat reageren
  #19  
Oud 26 oktober 2008, 17:28
ejfrolich ejfrolich is offline
Senior lid
Voornaam: EJ
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 23 oktober 2007
Berichten: 83
Misschien ben ik een beetje dom... Hoe kan ik in Opera iets selecteren. Ik heb in de reisplanner een reisadvies van naar ingevoerd en vraag om een advies. Het enige dat er dan gebeurt is dat hij naar links boven van de pagina gaat. Een reisadvies krijg ik er niet uit??
Met citaat reageren
  #20  
Oud 26 oktober 2008, 18:31
ejfrolich ejfrolich is offline
Senior lid
Voornaam: EJ
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 23 oktober 2007
Berichten: 83
Laat ik het er op houden dat internet op een treo 650 met Blazer en Opera een soort drama is. Niets werkt zoals verwacht en zelfs iets simpels als een treinreis plannen gaat niet lukken. Opera loopt regelmatig zo vast dat alleen eer reset nog oplossing bied. kortom. NEEEEEEEEEEEE
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:54.


Apple iPhone en iPad
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2021