Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > webOS > Smartphones (Pre serie, Pixi, Veer)

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 augustus 2012, 15:35
Paul Sprangers Paul Sprangers is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Berichten: 150
Pre3 kan geen vaste nummers meer bellen

Beste allen,

Sinds een paar dagen kan mijn Pre3 geen vaste nummers meer bellen. Ik hoor dan een dame zeggen: "Het nummer dat u probeert te bellen bestaat niet", of "Dit nummer kan niet gebeld worden". Het geldt voor alle vaste nummers die ik geprobeerd heb, inclusief het mijne. Mobiele nummers bellen lukt gelukkig nog wel.

Misschien is het euvel al langer gaande, maar ik merkte het pas een paar dagen geleden. Het apparaat resetten heeft niets geholpen. Mijn provider is T-Mobile. Wie weet raad?

Vriendelijke groet,
Paul Sprangers
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 22 augustus 2012, 16:28
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Hoe staan de nummers in je toestel? Is dat inclusief netnummer en +31? Anders zou je kunnen kijken hoe nummers aangevuld worden? Dat kan je bekijken bij de regionale instellingen?
Met citaat reageren
  #3  
Oud 22 augustus 2012, 16:37
Paul Sprangers Paul Sprangers is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Berichten: 150
Beste Dome,

Netnummers wel, maar +31 niet. Dat bleek inderdaad de schuldige.
Maar sinds wanneer is het landnummer ook al verplicht? Dat kan toch niet zo heel lang zijn... In ieder geval bedankt voor de gouden tip.

Vriendelijke groet,
Paul Sprangers
Met citaat reageren
  #4  
Oud 22 augustus 2012, 16:40
Paul Sprangers Paul Sprangers is offline
Forumbikkel
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Berichten: 150
Ach, ach... Opeens ging mij een licht op. Ik had tijdens de vakantie het knopje International Dialling geactiveerd. Het is dus, kortom, weer eens mijn eigen schuld. Excuus voor het confuus.

Vriendelijke groet,
Paul Sprangers
Met citaat reageren
  #5  
Oud 22 augustus 2012, 18:05
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Ach, zo kwam ik er zelf achter dat sinds enige tijd m'n instelling op UK (+46) stond. Ook weer opgelost, nu vraagt 'ie niet meer om een keuze tussen Skype en Vodafone
Met citaat reageren
  #6  
Oud 23 augustus 2012, 20:34
rx_shorty's schermafbeelding
rx_shorty rx_shorty is offline
Pre 3!
Voornaam: Rob
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 19 juli 2004
Locatie: Barendrecht
Berichten: 496
Ha! domo dat duurde bij mij ook een poos zeg...
__________________
Life is sweet...!
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:46.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019