Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Palm Treo

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 december 2007, 21:06
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
Treo 680 + voice dail It = reset na reset...

Hellow,


Ik heb weer wat voor..
Daarstraks was ik even bezig met Voice Dail It; effe ee update doen en wat in de preffs kijken..
toen ik het progje wou afsluiten en dus op 'home' knopje drukte kreeg ik een reset ...

helaas starte deze dus niet volledig op.. hij zit in een loop van resets ..
Harde reset gedaan, alles opnieuw geÔnstaleerd (geen backup er voor, dus instellingen Voice Dail It zijn gewist)...
Onmiddelijk na de backup hetzelfde probleem..
reset na reset na reset..
Eerste opstart scherm = Palm met voorgang balkje
tweede scherm = palm logo
derde scherm = kort zicht op Palm Os - acces logo
vierder scherm = zwart en alle stappen gaan opnieuw...


hoe geraak ik hier uit?
wat kan het probleem zijn?
wat doe ik? Voice Dail It er af halen? Waar kan ik het vinden?
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 14 december 2007, 22:12
nlspek04 nlspek04 is offline
Senior lid
Voornaam: Paul
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 11 februari 2005
Locatie: Utrecht
Berichten: 92
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door d age Bekijk bericht
Hellow,


Ik heb weer wat voor..
Daarstraks was ik even bezig met Voice Dail It; effe ee update doen en wat in de preffs kijken..
toen ik het progje wou afsluiten en dus op 'home' knopje drukte kreeg ik een reset ...

helaas starte deze dus niet volledig op.. hij zit in een loop van resets ..
Harde reset gedaan, alles opnieuw geÔnstaleerd (geen backup er voor, dus instellingen Voice Dail It zijn gewist)...
Onmiddelijk na de backup hetzelfde probleem..
reset na reset na reset..
Eerste opstart scherm = Palm met voorgang balkje
tweede scherm = palm logo
derde scherm = kort zicht op Palm Os - acces logo
verder scherm = zwart en alle stappen gaan opnieuw...


hoe geraak ik hier uit?
wat kan het probleem zijn?
wat doe ik? Voice Dail It er af halen? Waar kan ik het vinden?
Heb je al een clean soft reset geprobeerd?

Daarna kun je als het goed is de resten van Voice Dial It er af halen.
__________________

I will live forever or die in the attempt
Met citaat reageren
  #3  
Oud 15 december 2007, 11:38
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
blijkbaar is het niet gelegen aan Voice Dial It..
ik heb alles terug gezet behalve voice dail it, maar hij blijft in die loop terecht komen..

hoe kan ik achterhalen wat de schuldige is?
Elke progje 1 voor 1 er opzetten? :?


thx al voor het antwoord, ik ga dat eerst eens proberen!
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #4  
Oud 15 december 2007, 11:51
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
okay, de situatie is nu anders..
ik zet dus mijn progs terug en onmiddellijk na het einde van een hotsync krijg ik de boodschap dat deze moet resetten ..

heb ik nog nooit meegemaakt!
wat nu?
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #5  
Oud 15 december 2007, 11:56
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
ik heb een vaag voorgevoel dat een clean soft reset niet lukt bij een 680..
er is nm geen reset gat...

wat moet ik doen?!
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #6  
Oud 17 december 2007, 09:07
Huub's schermafbeelding
Huub Huub is offline
Forumbikkel
Voornaam: Huub
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 03 juni 2005
Locatie: Drongen, BelgiŽ
Berichten: 442
Stuur een bericht via MSN naar Huub Stuur een bericht via Skype™ naar Huub
we zijn een weekend ver, en de 680 heeft al alle hoeken van het huis gezien..
hij doet nog steeds ontzettend raar...

ik weet het allemaal niet meer..
het ligt niet aan voice dail it, want hij doet het bij andere zaken ook..
het is gestart in voice dail it, en het houdt maar nt op...

wat kan / moet ik doen?
iemand aub...
__________________
(voorheen: d age) Visor deelux (black) - Visor deelux (graphite) - Tungsten T5 - Treo 680 - Centro - Pre - Pre Plus - Touchpad 32gb - PRE3
Met citaat reageren
  #7  
Oud 17 december 2007, 10:20
RolfY's schermafbeelding
RolfY RolfY is offline
Forumbikkel
Voornaam: Rolf
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 14 juni 2005
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 241
Op palm Support: : :
staan alle reset mogelijheden van de treo. Een system reset wil nog wel eens helpen als het een programma is wat het probleem oplevert, anders wil misschien een "in cradle" reset helpen:
Palm - Handheld Computing Solutions)

Beide heb ik met succes al eens toegepast op mijn 680.
succes
__________________
Vroeger: M500 - T3 - Treo 680
Nu: Pre, Centro electric blue (als backup) en Flashdrive (16 Gb)
Reserve: Nog een Centro (zwart)

Laatst gewijzigd door RolfY; 17 december 2007 om 10:21. Reden: typo
Met citaat reageren
  #8  
Oud 17 december 2007, 10:24
sampie sampie is offline
Lid
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 17 juni 2005
Berichten: 40
hard reset

Kijk, ik ben wel niet zo'n diehard met Palm OS masar wel een recente koper van de 680 die ik het liefst uit het raam wil smijten hoewel hij heel mooi is. Hij werkt nog niet. 1 ding weet ik: de harde reset ! Die is nl. anders dan bij 650. Haal je batterij eruit, en weer terug. Dan zie je de zwarte balk met Palm logo zich opvullen. Meteen de rechter rode knop indrukken (telefoon uit) en blijven vasthouden totdat de balk zich op heeft gevuld. Loslaten ( dat is even proberen wanneer je dat moet doen) en dan komt de mededeling 'erase data'? Harde rest en alle fabrieksdata weer terug. Hehe!
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:38.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019