Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Palm Treo

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02 januari 2009, 09:38
Jakkemeiner Jakkemeiner is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 22 januari 2007
Berichten: 63
Navigator 7

Werkt Navigator 7 op een Treo 650??
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 02 januari 2009, 09:52
postbus31's schermafbeelding
postbus31 postbus31 is offline
Forumbikkel
Voornaam: Jeroen
Model: Overig
 
Geregistreerd: 04 augustus 2005
Locatie: De mooie provincie Groningen
Berichten: 673
Nee, alleen op wm.
Wordt b.t.w. niet los verkocht. Alleen als bundle met o.a. HTC Diamond en Touch Pro.
Met citaat reageren
  #3  
Oud 02 januari 2009, 10:17
Jakkemeiner Jakkemeiner is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 22 januari 2007
Berichten: 63
Dankjewel
Met citaat reageren
  #4  
Oud 03 januari 2009, 20:53
wimklei wimklei is offline
Senior lid
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 28 augustus 2006
Locatie: Onder de rook van Groningen
Berichten: 58
.
__________________
HTC Tytn II wm6.1
centro
treo 680
treo 650
palm TX
palm E2
palm T5
palm T3
palm T2

Laatst gewijzigd door wimklei; 03 januari 2009 om 21:01.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 03 januari 2009, 21:00
wimklei wimklei is offline
Senior lid
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 28 augustus 2006
Locatie: Onder de rook van Groningen
Berichten: 58
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jakkemeiner Bekijk bericht
Werkt Navigator 7 op een Treo 650??
Hallo wel ff een kleine nuance navigator hoeft geen Tomtom te zijn dus..............
Netscape NAVIGATOR 7
Navigon NAVIGATOR 7
NAVIGON AG - Producten - Navigatiesystemen
dus niks nada van word meegeleverd met dit of dat
gewoon te koop en 30 dagen test ook nog
Het klopt wel dat het niet draait op een Palm toestel
__________________
HTC Tytn II wm6.1
centro
treo 680
treo 650
palm TX
palm E2
palm T5
palm T3
palm T2
Met citaat reageren
  #6  
Oud 25 januari 2009, 12:40
Jakkemeiner Jakkemeiner is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 22 januari 2007
Berichten: 63
Mijn Treo 650 weigert dienst als er gevraagd wordt Navigator 6 te draaien met behulp van een BT GPS-muis [Blumax710]. Het werkte 1 jaar prima en nu niet meer; pairen lukt wel maar er wordt geen contact gemaakt met boven; juiste device is aangemeld [voor de zekerheid alle andere eraf gehaald] en ingesteld maar het 'wieltje' rechtsboven gaat niet draaien;dat doet ie wel met een gedraade muis.
Wat nu? Kan ik dit zelf oplossen door Navigator van de Treo te halen en het er opnieuw op te zetten? Of is er een andere oplossing??
Met citaat reageren
  #7  
Oud 27 januari 2009, 01:01
wimklei wimklei is offline
Senior lid
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 28 augustus 2006
Locatie: Onder de rook van Groningen
Berichten: 58
vraag je dat hier ook al
op tomtom forum vraag je dat ook
__________________
HTC Tytn II wm6.1
centro
treo 680
treo 650
palm TX
palm E2
palm T5
palm T3
palm T2
Met citaat reageren
  #8  
Oud 27 januari 2009, 09:26
Jakkemeiner Jakkemeiner is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 22 januari 2007
Berichten: 63
Ja Wim, en dat lijkt nodig want met jouw reactie heb ik hier nog geen oplossing/antwoord.

Of heb je daarginds een antwoord gegeven waar ik wat aan heb??
Met citaat reageren
  #9  
Oud 27 januari 2009, 10:10
deMol deMol is offline
Forumbikkel
Voornaam: Hennie
Model: Overig
 
Geregistreerd: 20 mei 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 641
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimklei Bekijk bericht
Hallo wel ff een kleine nuance navigator hoeft geen Tomtom te zijn dus..............
Netscape NAVIGATOR 7
Netscape Navigator was totaal iets anders en had niets te maken met autonavigatie!
Met citaat reageren
  #10  
Oud 27 januari 2009, 10:26
wimklei wimklei is offline
Senior lid
Model: Palm Centro
 
Geregistreerd: 28 augustus 2006
Locatie: Onder de rook van Groningen
Berichten: 58
ja vertel mij wat
maar hij post het alleen al in de HARDWARE groep
en vraagt over software?? navigator
en dat is een algemene naam navigator
vandaar mijn antwoord met de mogelijke SOFTWARE benamingen
__________________
HTC Tytn II wm6.1
centro
treo 680
treo 650
palm TX
palm E2
palm T5
palm T3
palm T2

Laatst gewijzigd door wimklei; 27 januari 2009 om 10:33.
Met citaat reageren
  #11  
Oud 27 januari 2009, 11:34
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Laten we niet te ver off-topic te gaan, heren. Netscape Navigator kent de jongere generatie niet eens meer

On-topic: heb je al eens geprobeerd je instelling voor de muis te wijzigen naar iets anders en dan weer terugzetten naar 'Andere Bluetooth GPS'? Bij mij werkt dat wel 'ns. Je kan ook kijken of gps uberhaupt werkt dmv een programma als CetusGPS of CotoGPS (cetus werkt niet op bv. de Centro).
Met citaat reageren
  #12  
Oud 30 januari 2009, 11:48
Jakkemeiner Jakkemeiner is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 22 januari 2007
Berichten: 63
Even bij mijn broer langsgegaan: op zijn 680 werkt ie ook niet en zijn BT wel op mijn 650 TT; conclusie = naar de filistijnen
Ik dank de meedenkers en er kan een slotje op
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:15.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019