Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Internet en communicatie

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 maart 2005, 09:12
Gerard J.M. Houtenbos Gerard J.M. Houtenbos is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 15 juli 2001
Locatie: Heemskerk
Berichten: 69
Syncen Tungsten T en Treo 650 op een PC

Is het mogelijk om een Tungsten T (OS 5.0) en een Treo 650 (OS 5.4.1) te syncen op een en dezelfde PC?
Via BT of kabel?

bvd

Gerard
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 25 maart 2005, 09:23
Joep Joep is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 26 november 2000
Locatie: Amsterdam
Berichten: 225
Re: Syncen Tungsten T en Treo 650 op een PC

Citaat:
Op 25-03-2005, om 10:12 heeft Gerard J.M. Houtenbos dit gezegd in bericht #1
Is het mogelijk om een Tungsten T (OS 5.0) en een Treo 650 (OS 5.4.1) te syncen op een en dezelfde PC?
Via BT of kabel?

bvd

Gerard
Ja, dat kan. In ieder geval via een kabel. Het hangt er alleen vanaf wat je precies wil, moeten bijvoorbeeld de Treo en de Tungsten hetzelfde profiel hebben ? Of zijn het twee machines met twee
gebruikers ?

Ikzelf gebruikte een T3 en een Treo tegelijkertijd. Met verschillende Hotsync namen maar wel dezelfde Oulook info syncen.
Dat werkte prima.

Dus als je wat meer info geeft kunnen we je beer op weg helpen.

MVG, Joep
Met citaat reageren
  #3  
Oud 25 maart 2005, 16:02
Gerard J.M. Houtenbos Gerard J.M. Houtenbos is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 15 juli 2001
Locatie: Heemskerk
Berichten: 69
Het gaat er om dat ik op een laptop beide PDA's kan syncen. Ze hoeven echt niet gesynced te worden met dezelfde informatie in de Palm Desktop, maar dat zou wel handiger zijn. Het hoeft niet met dezelfde gebruikersnaam, maar dat mag wel.

Is het mogelijk om dat via BT te doen?

bvd,

Gerard
Met citaat reageren
  #4  
Oud 25 maart 2005, 16:52
domo's schermafbeelding
domo domo is offline
Administrator
Voornaam: Doménique
Model: HP Pre3
 
Geregistreerd: 25 februari 2002
Locatie: Sydney
Berichten: 3.499
Beide kunnen sync'en via BT. Daar is al wel genoeg over te vinden op het forum.

Wat betreft de twee apparaten: met een zelfde username werken levert absoluut problemen op. Dan wijzigt de één dingen bij de ander of beide tegelijkertijd... Daarnaast gebruiken de T|T en de Treo 650 allebei een net iets andere versie van de databases, wat het er ook niet fraaier op zal maken.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 26 maart 2005, 09:21
Gerard J.M. Houtenbos Gerard J.M. Houtenbos is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 15 juli 2001
Locatie: Heemskerk
Berichten: 69
Ok, ik zal dus voor beide PDA's een aparte gebruikersnaam hanteren.

Ik wil als eerste de nieuwe Treo syncen met alle gegevens van de oude T|T. Ik stel me voor dat ik eerst een kopie maak van de sync-map van de T|T naar een map met de naam Treo650. Vervolgens ga ik de Treo-software installeren vanaf de meegeleverde CD naar de map Treo650. Daarna ga ik de Treo syncen.

Klopt deze procedure, of zou je dat anders doen?

bvd,

Gerard
Met citaat reageren
  #6  
Oud 26 maart 2005, 09:38
george's schermafbeelding
george george is offline
Gadgofiel
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 14 juni 2003
Locatie: Randstad
Berichten: 179
Ik vond het syncen van een T en een 650 lastig.
Omdat Contacts en Agenda in beide apparaten anders heten. Een naam correctie in de 650, komt dan na een Hotsync niet in de T en andersom.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 26 maart 2005, 09:54
Gerard J.M. Houtenbos Gerard J.M. Houtenbos is offline
Senior lid
Model: Palm Treo 650
 
Geregistreerd: 15 juli 2001
Locatie: Heemskerk
Berichten: 69
Citaat:
Op 26-03-2005, om 04:38 heeft george dit gezegd in bericht #6
Ik vond het syncen van een T en een 650 lastig.
Omdat Contacts en Agenda in beide apparaten anders heten. Een naam correctie in de 650, komt dan na een Hotsync niet in de T en andersom.
Dat vind ik ook niet zo erg. Als ik voorlopig eerst de data uit de T|T maar in de Treo weet te krijgen.
Hoe heb je dat in eerste instantie voor elkaar gekregen?

bvd

Gerard
Met citaat reageren
  #8  
Oud 26 maart 2005, 11:14
george's schermafbeelding
george george is offline
Gadgofiel
Model: Palm LifeDrive
 
Geregistreerd: 14 juni 2003
Locatie: Randstad
Berichten: 179
Ik heb de data van de TT geselecteerd en toen vierzonden naar de Treo.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 26 maart 2005, 11:19
Gazpacho's schermafbeelding
Gazpacho Gazpacho is offline
Moderatorsoep
Voornaam: Karel
Model: Apple iPhone
 
Geregistreerd: 24 december 2002
Locatie: Eindhoven
Berichten: 10.385
Citaat:
Op 26-03-2005, om 10:21 heeft Gerard J.M. Houtenbos dit gezegd in bericht #5
Ok, ik zal dus voor beide PDA's een aparte gebruikersnaam hanteren.

Ik wil als eerste de nieuwe Treo syncen met alle gegevens van de oude T|T. Ik stel me voor dat ik eerst een kopie maak van de sync-map van de T|T naar een map met de naam Treo650. Vervolgens ga ik de Treo-software installeren vanaf de meegeleverde CD naar de map Treo650. Daarna ga ik de Treo syncen.

Klopt deze procedure, of zou je dat anders doen?

bvd,

Gerard


Klik hier voor upgrade instructies van PalmOne zelf
__________________
FoleoCentral.com
Met citaat reageren
  #10  
Oud 28 maart 2005, 10:23
Dick99999 Dick99999 is offline
Forumbikkel
Voornaam: Dick
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 04 december 2004
Berichten: 189
De Treo zelf en de Treo versie van de plam desktop ondersteunen 'expense' niet meer. Ik heb net van Palm een antwoord dat de T3 desktop versie ook te gebruiken is voor de Treo, mits er 2 registry veranderingen worden aangebracht.
Overigens gaf Palm ook de expense prc en zegt dat deze op de Treo draait!

Als je de Treo versie van de palm desktop gebruikt kan je de expense van een T3 niet meer synchroniseren!


Ik heb het nog niet geprobeerd, maar hier is wat Palm zegt. Ik vermoed dat deze stap 'oude' zeken van de Treo desktop verwijdert. Overigens zeggen zij terecht dat je EERST een backup van de Palm data moet maken!!!! Stap 4 is een normale installatie van T3 desktop. Hoe en of de palm files intact blijven, weet ik niet.

DUS NOG NIET UITGEPROBEERD!

Step 1. Uninstall the Palm Desktop
Step 2. Here are the steps of renaming your data:

1. Go to My computer
2. Go to C: (or any drive containing your ‘Program Files’ folder
3. Go to Program Files
4. Look for Palm (or Handspring)
5. Right Click the folder then rename it to Palm_old
6. Copy it
7. Paste it to your desktop (to backup your data)


Step 3. Remove Palm Desktop registry entries:



1. Shut down any windows that are open

2. Click on START (PC Desktop) then go to RUN

3. Type in “regedit” and click OK

4. Press the plus sign next to the “HKEY_CURRENT_USER”

5. Press the plus sign next to “Software”

6. If you see a folder called “U.S. Robotics.” click the plus sign next to it

7. Right click on the “Pilot Desktop” folder and select Delete, also delete the Palm Quick Install folder

8. Close the Registry Editor window



Note: These steps involve editing the Registry on your computer. The Registry contains vital information for the functionality of the Windows operating system. It is very important that you make a backup copy of the Registry, and follow the steps exactly. palmOne, Inc. is not responsible for any issues that may arise from editing the Registry on your computer. If you are not sure how to proceed, or are uncomfortable with editing the Registry, call our palmOne Technical Support line at: 1-813-313-4913. One of our palmOne Technical Support Specialists will be happy to assist you.

Step 4. Install the latest software for your handheld. (DAT is dan de T3 desktop!)



Laatst gewijzigd door Dick99999; 28 maart 2005 om 10:38.
Met citaat reageren
  #11  
Oud 28 maart 2005, 13:44
koekiemonster's schermafbeelding
koekiemonster koekiemonster is offline
Moderatorkoek
Voornaam: Gerrit
Model: Garmin iQue 3600
 
Geregistreerd: 03 augustus 2002
Locatie: Oterleek
Berichten: 4.945
Stuur een bericht via MSN naar koekiemonster
Oei, dat is wel een behoorlijk rigoureuze ingreep.
Je kunt natuurlijk ook gewoon op zoek gaan naar een gratis uitgavenprogramma, bijvoorbeeld op Freewarepalm.
Met citaat reageren
  #12  
Oud 28 maart 2005, 21:40
Joep Joep is offline
Forumbikkel
Model: Palm Treo 680
 
Geregistreerd: 26 november 2000
Locatie: Amsterdam
Berichten: 225
Citaat:
Op 25-03-2005, om 17:02 heeft Gerard J.M. Houtenbos dit gezegd in bericht #3
Het gaat er om dat ik op een laptop beide PDA's kan syncen. Ze hoeven echt niet gesynced te worden met dezelfde informatie in de Palm Desktop, maar dat zou wel handiger zijn. Het hoeft niet met dezelfde gebruikersnaam, maar dat mag wel.

Is het mogelijk om dat via BT te doen?

bvd,

Gerard
Ik gebruik als sync software Pocket Mirror XT , geloof dat een simpele versie bij de T3 werd meegeleverd. Je kunt hiermee twee verschillende gebruikersnamen met dezelfde PIM gegeven syncen.
Werkte bij mij perfect.

Grt, Joep
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:39.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019