Palmclub forum

Palmclub Forum

alles over je Palm Treo smartphone of PalmOS pda

 
Ga terug   Palmclub forum > PalmOS - Algemeen > Hardware - algemeen > Overige licentienemers - Sony CLIE, Garmin iQUE, Fossil, etc.

Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 januari 2008, 09:10
Roelofs
Guest
 
Berichten: n/a
Palm desktop software op Vista?

Wie kan mij vertellen of Palm desktop software versie 4.1 werkt op Windows Vista? Want mijn Garmin Ique 3600 gebruikt deze versie. Of moet ik weer nieuwe Palm software kopen (hopelijk niet) Gaarne reacties.
Met citaat reageren
(verdwijnt na registratie)
Advertentie
Gesponsorde links

  #2  
Oud 21 januari 2008, 09:47
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Zie dit recent nieuwsbericht
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
  #3  
Oud 21 januari 2008, 12:42
Roelofs
Guest
 
Berichten: n/a
Beste Coen,Bedankt voor een snelle reactie. Heb je al ervaring met de nieuwe Palm voor desktop Vista 6.2 op de Ique 3600?
Met citaat reageren
  #4  
Oud 21 januari 2008, 12:49
Coenox's schermafbeelding
Coenox Coenox is offline
Forumbikkel
Voornaam: Coen
Model: Palm Pre
 
Geregistreerd: 10 september 2001
Locatie: Linschoten (UT)
Berichten: 518
Nope, sorry. Kwestie van uitproberen denk ik.
__________________
-- alles begint met chaos --
Met citaat reageren
  #5  
Oud 21 januari 2008, 13:21
ginkgo's schermafbeelding
ginkgo ginkgo is offline
Senior lid
Voornaam: Marc
Model: Overig
 
Geregistreerd: 21 maart 2001
Locatie: Veldhoven
Berichten: 88
Ik gebruikt voor mijn T3 Palm desktop 4.1.4 onder Vista (x86). Dat werk naar behoren. Alleen quickinstall werkt niet, maar daar zijn aleternatieven voor.
Met citaat reageren
  #6  
Oud 30 januari 2008, 18:01
Simpe1949 Simpe1949 is offline
Junior lid
Voornaam: Wim
Model: Palm Tungsten|E2
 
Geregistreerd: 29 november 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 3
Ik heb de software geinstalleerd en vervolgens gesynchroniseerd (Ik heb Vista en Office 2003).
Vervolgens worden alle synch-processen aborted en moet ik Analyse en Herstel mbv de installatie CD va Office doen.
Wat doe ik fout?

Ik heb een Tungsten E2
Met citaat reageren
Reageren

Favorieten/bladwijzers


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)
 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:00.


Apple iPhone en iPad | Android (Google Android)
(c) Nederlandse Palmclub Stichting 1999-2019