Home | Reviews | Tips | Shop | Top 10 | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums
Over de Nederlandse Palm Club
De Palmclub wisselt informatie uit over diverse typen Palm-computers (dus ook bijv. Sony CLIE, Handspring Visor, Handera/TRGpro) met behulp van de website, nieuwsbrief, en bijeenkomsten. De nieuwsbrief kun je ontvangen per e-mail door dat aan te geven op onze homepagina. Hieraan zijn geen kosten verbonden, maar hulp en/of donaties zijn welkom. De nieuwsbrief staat onder redactie van Gonny en Fjodor. Onder aan de nieuwsbrief staat steeds het actuele aantal abonnees aangegeven. Voor bijeenkomsten en andere activiteiten kan een bijdrage gevraagd worden.
We zijn een stichting, we doen dit geheel uit vrije wil en zonder winstoogkenmerk. Waarom? Omdat we Palm-liefhebbers zijn en het leuk vinden om een Palm-community in Nederland te creëren. Dat doen wij niet alleen. Van tijd tot tijd kunnen wij rekenen op inzet van anderen.

Vraag? Commentaar? Suggestie?
Wij stellen jouw mening zeer op prijs. Ook horen we het graag als er iets op deze site niet in orde is. Verder kun je hier terecht voor het melden van tips, nieuws etc. Geef als je een tip hebt, indien mogelijk ook het internet-adres.
Vragen stellen: De beste plek voor het stellen van vragen is in de forums. Veel voorkomende vragen zetten we in de FAQ en/of de Tips. Eerst daar kijken dus! Gebruik dit formulier alleen nadat je de eerder genoemde mogelijkheden hebt gebruikt...
Let op: dit formulier is NIET bedoeld om je te abonneren op de nieuwsbrief! Daarvoor moet je hier zijn.

Ik wil een
Naam:
Email adres:
Internet adres (URL):
Commentaar/suggestie:

De stichting
Op 29 oktober 1999 is bij de notaris in Enschede de Nederlandse Palmclub Stichting opgericht. Artikel 2 van de oprichtingsstatuten formuleert het doel:

  1. De stichting heeft ten doel het behartigen van de belangen van gebruikers van Palm Computer producten
  2. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door het geven van voorlichting, het organiseren van ontmoetingen en het uitgeven van een elektronische nieuwsbrief.
Ons KvK-nummer is: 08083597 (regio Twente). Ons rekeningnummer: 1468.24.113 (Rabobank Amsterdam)

Palmclub bestuur Het bestuur werd sinds 1 januari 2005 gevormd door:

De stichting is in 2011 opgeheven.

Ontwerp website
Wij willen op deze plek Ruud Winder en Marga Pettit van Bureau Gras bedanken, die het uiterlijk van de website hebben vormgegeven.

Copyrights
De pagina's van de Nederlandse Palmclub Stichting worden beschermd door de Auteurswet. Het is bijgevolg niet toegestaan de pagina's op te slaan anders dan voor persoonlijk gebruik, ze te bewerken, of ze te herdistribueren (bijvoorbeeld via email of Usenet News). De Nederlandse Palmclub Stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente (nummer 08083597). Palmclub is de reguliere naam voor 'Nederlandse Palmclub Stichting'.

Toestemming voor hergebruik kan onder bepaalde voorwaarden worden verleend. Neem voor inlichtingen hieromtrent contact op met de redactie van deze site.

Historie
In mei 1998 ging Fjodor van start met PalmBeach, een website met informatie en tips over Palm-computers. Enkele maanden later richtte hij met Serge Linneweever de 'Nederlandse Palmclub' op. In september 1998 sloot Susan Krieger zich aan bij de club om bijdragen te leveren aan de nieuwsbrief. Serge stopte ermee en Marco Rijksschroef nam korte tijd zijn taken over. Susan werd hoofdredacteur van de website en de nieuwsbrief.
Eind juni 1999 werd voor het eerst een bijeenkomst georganiseerd, waar onder andere gesproken werd over de te kiezen organisatievorm van de Nederlandse Palmclub. We kozen uiteindelijk voor een stichting, die op 29 oktober 1999 is opgericht bij notariële akte.

Achtergrond informatie

Home | Reviews | Tips | Shop | Top 10 | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Laatst gewijzigd:     Printvriendelijke versie