Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is sinds november 2000 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 907 nieuwtjes geschreven.

Gonny van der Zwaag gebruikt in het dagelijks leven een Apple iPhone.

Bekijk alle nieuwtjes van Gonny van der Zwaag

[Nieuws] Palm: 'We hadden groter dan de Motorola Droid kunnen zijn'

 

Door: Gonny van der Zwaag


Publicatiedatum: 19 maart 2010


De Motorola Droid is een van de succesnummers van de afgelopen maanden. Dankzij een flinke reclamecampagne van operator Verizon ontstond er een grote run op dit toestel. Volgens Palm CEO Jon Rubinstein hadden de Palm Pre en Pixi net zo goed kunnen verkopen.

Als beide toestellen eerder bij Verizon waren gelanceerd, hadden ze dezelfde aandacht gekregen als de Droid. En omdat het om veel betere producten gaat, is Rubinstein ervan overtuigd dat de Pre en Pixi veel succesvoller waren geweest. Het is een beetje een kwestie van als-dan, want de lancering van de toestellen is niet meer terug te draaien. Verizon lanceerde de Motorola Droid en kondigde een aparte productcategorie van Android-toestellen aan. Pas daarna kwamen de Pre en Pixi bij de operator in de schappen. Voorheen waren de toestellen alleen bij Sprint te koop. Palm gaat zich nu richten op de operators, om te zorgen dat ze van de voorraden webOS-toestellen afkomen.

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door Palmcool
20-03-2010 08:34:38

Ik lees: "We hadden"... "Als"...."Indien".... "Als-dan".... Veel irrealis constructies, dan kan Palm Inc. nu toch niet verwonderd zijn dat er enkel nog, en ik citeer, "zorgen" en "voorraden webOS-toiestellen" overblijven....
Ik wens ze veel succes met hun operatoren ginderachter en voel mededogen. Maar business is business. En ik zal het zelfs even hééél positief bekijken: onze europese operatoren hebben alvast die "zorgen rond voorraden" niet...
Door Gazpacho
20-03-2010 10:46:09

Gazpacho
Let bij elk bericht op je bloeddruk, Palmcool
Door Palmcool
20-03-2010 15:45:42

en gelijk heb je Gazpacho ! zal ik even mijn houden...
Door gast
20-03-2010 17:48:22

Wat ik eigenlijk het ergste vind.... is dat met de teloorgang van Palm de palmclub ook een beetje aan het wegkwijnen is... dat vind ik heel spijtig, maar ja, als er niets te vertellen is
De palmclub stond vroeger bij mijn favorites op meest bezochte site,... nu staat hij zelfs niet meer in de top 15... maar het had beter kunnen zijn...
Door Gazpacho
20-03-2010 18:41:26

Gazpacho
@Palmcool en @huplahoi: dit toont wel aan dat mensen vroeger écht van hun Palmpjes hielden, en dat we allemaal willen dat het goed gaat met Palm.

Helaas wil die liefde niet echt van de grond komen met het huidige Palm en het WebOS. Degenen zonder problemen schijnen er lekker mee te werken, maar helaas zijn er ook veel problemen voor anderen; en bovendien is er moordende concurrentie van Android en Apple.

Vroeger had je PocketPC, en nouja, dat was niet echt concurrentie he.
Door gast
20-03-2010 20:51:42

Maar we blijven wel het meest open-minded hé
Maar de kans dat er nog een Palm verkocht wordt aan mij, is ongeveer even groot als de kans dat Jobs en Balmer zullen genieten van een candle-light-dinner (aan dezelfde tafel voor alle duidleijkheid )
Door domo
20-03-2010 22:56:24

domo
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huplahoi Bekijk bericht
Maar we blijven wel het meest open-minded hé
Maar de kans dat er nog een Palm verkocht wordt aan mij, is ongeveer even groot als de kans dat Jobs en Balmer zullen genieten van een candle-light-dinner (aan dezelfde tafel voor alle duidleijkheid )
O, maar wellicht zijn dat tegengestelden: als Palm verdwijnt en jou dus niet langer kan overhalen één van hun producten te kopen, zou dat voor de genoemde heren reden voor een feestelijk maal kunnen zijn.

(Maar candlelight? nee, LED's natuurlijk! Of heel veel multitouch schermpjes op 30% brightness )
Door rudyheidenis
22-03-2010 21:08:38

rudyheidenis
Pre en Pixi veel betere producten? Goh zou ik wel eens uit willen proberen..iemand nog een Pre voor me te leen even?
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android