Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho is sinds december 2002 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 681 nieuwtjes geschreven.

Gazpacho gebruikt in het dagelijks leven een Apple iPhone.

Bekijk alle nieuwtjes van Gazpacho

[Nieuws] Meer foto's van de Palm Gandolf / Treo 800 verschenen?

 

Door: Gazpacho


Publicatiedatum: 06 augustus 2007


Dit weekend zijn er op het internet weer verschillende foto's van de volgende nieuwe Treo opgedoken. Deze Treo staat bekend onder de naam Treo Gandolf of Treo 800. De beschikbare foto's laten zien dat ongeacht welke naam dit toestel krijgt, het wel degelijk bestaat.

De eerste wazige foto's van dit toestel dateren alweer van een paar maanden geleden, maar de nieuwste foto's laten zien dat dit toestel daadwerkelijk bestaat.

De foto's laten een relatief nieuwe Treo formfactor zien. Het geheel oogt kleiner en ietwat dunner dan de huidige Treo-modellen. Deze nieuwe Treo Gandolf draait op PalmOS, heeft een touchscreen en een klein, doorzichtig toetsenbordje. Dit toetsenbordje zou volgens de anonieme bron van de foto's significant kleiner zijn dan die van de huidige Treo's.


Zoals het er naar uitziet, wordt dit de komende low-end toestel van Palm. Wat vind jij ervan?


Bron: Treo 800p Live Spy Shots

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door RoelvdV
06-08-2007 09:19:48

RoelvdV
Als dit net zo'n succes gaat worden als de Zire-serie heeft Palm weer een mooi instapmodel.

De huidige Treo's zijn natuurlijk relatief groot vergeleken met het gemiddelde mobieltje. Ik vind dat grotere formaat wel handig (meer scherm, handzamer toetsenbord), maar met dit smallere model kan Palm beter concurreren met de Nokia's.

gr, Roel.
Door Mattijzz
06-08-2007 12:12:18

...ik ben benieuwd of het aanslaat bij de jeugd...Tenmninste ik denk dat ie daarvoor bedoeld is? Of voor de soccermams...Maar daarvoor is het toetsenboordje toch te klein...

Als Palm de markt goed inschat kan het wat worden. IMO goedkope treo voor de jeugd...Vind hem alleen niet hip genoeg...maar wie weet. En dat is jammer. Palm heeft de laatste tijd produkten waarvan het publiek niet eht warm worden. Bijvoorbeeld de Foleo...dit apparaatje.
Door domo
06-08-2007 12:34:04

domo
Zonder al te veel willen cross-posten: Ik kan me niet helemaal voorstellen dat dit de definitieve vormgeving is / dat de doelgroep dit kan bekoren. Kijk naar Motorola, Sony-Ericsson en Nokia: die leveren een stuk fraaier ontwerp af. En daar moet Palm in mee. Daarop bezuinigen / de mist ingaan is (letterlijk) niet te verkopen.

Ech, dat ronde, dat goedkope plastic... Erg spijtig als je het mij vraagt.
Door Coenox
06-08-2007 13:36:42

Coenox
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mattijzz Bekijk bericht
...ik ben benieuwd of het aanslaat bij de jeugd...Tenmninste ik denk dat ie daarvoor bedoeld is? Of voor de soccermams...Maar daarvoor is het toetsenboordje toch te klein...

Als Palm de markt goed inschat kan het wat worden. IMO goedkope treo voor de jeugd...Vind hem alleen niet hip genoeg...maar wie weet.
Tja, voor wie is deze ? Voor de jeugd zeker niet. Het succes van de iPhone bewijst dat 'cool-factor' en merkbeleving belangrijker is dan functionaliteit. Dit apparaat gaat zeker niet aanslaan bij de jeugd. Zelf, en ik hoor allang niet meer bij de jeugd, vind ik het wel interessant. De Treo is me te groot om in de broekzak te steken. Deze lijkt me een stuk kleiner en dan toch een toetsenbord. Het lijkt me dan eerder een zakelijk of semi-zakelijke concurrent voor de HTC S710. Maar dan moet dit apparaat wel wat aan techniek mee kunnen brengen. Ik ben al niet overtuigd van de vorm.
Door Gazpacho
06-08-2007 13:57:10

Gazpacho
Het lijkt er inderdaad op alsof ze de originele Zire (die witte) willen kopieren. Dat was qua verkoopaantallen een enorm success, maar er zit natuurlijk wel een verschil tussen normale PDA's en smartphones.

Daarnaast had de normale Zire dezelfde hardware als PDA's van destijds jaren terug, en toch pikten mensen dat, omdat er simpelweg geen andere concurrenten waren die dat boden voor die prijs. Dat is tegenwoordig met de featurephones erbij van Samsung, Nokia e.d. toch wel anders.

Mja, ik weet het niet.
Door digilb
06-08-2007 20:58:39

digilb
En we hebben bewegend beeld...
Citaat:
The source also reported a peculiarity as the firmware version number was listed as Gnome 04.30.
Door Bram
06-08-2007 23:00:56

Bram
De foto's leken al echt, maar nu weet ik zeker dat het meer is dan een gerucht. Nu maar hopen dat hij voor december uitkomt, in de winter weet ik wel raad met zo'n stukje plastic
Door Gazpacho
06-08-2007 23:22:47

Gazpacho
Die rondingen maken het niet zo functioneel
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android