Palmclub logo  

Home | Nieuws | Reviews | FAQs | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

RoelvdV

RoelvdV

RoelvdV is sinds oktober 2001 actief op het Palmclub-forum en heeft sinds die tijd 190 nieuwtjes geschreven.

RoelvdV gebruikt in het dagelijks leven een Overig.

Bekijk alle nieuwtjes van RoelvdV

[Gerucht] Specificaties nieuwe Treo, inclusief Cobalt?!

 

Door: RoelvdV


Publicatiedatum: 19 juli 2005


In deze discussie op TreoCentral zijn de vaste forumbezoekers het er over eens dat de genoemde specificaties voor een nieuwe Treo erg aannemelijk klinken. Geen plaatjes, maar wel het volgende:

De nieuwe Treo zal gebruik maken van Palm Cobalt 6.1
Verder lijkt het erop dat Bluetooth 1.2 gebruikt gaat worden (headset profiel en hands free profiel), en deze versie zou ook het luisteren naar mp3 mogelijk maken via Bluetooth Stereo headsets. Verder moet de compatibiliteit met andere Bluetooth apparten verbeterd zijn.

In het model dat nu getest wordt zit Wifi ingebouwd, maar of dit ook in de definitieve uitvoering terecht komt hangt af van de testuitslagen waarmee ze het najaar denken te vullen, dus een nieuwe Treo wordt pas aan het eind van dit jaar, of begin volgende jaar, verwacht. Je kan gewoon gesprekken voeren als je met Wifi bezig was, na het gesprek gaat Wifi weer verder waar je gebleven was.

Intern geheugen 64MB. EVDO is mogelijk, maar dat is voor CDMA telefoons, dus niet voor GSM-uitvoeringen. Push To Talk schijnt ondersteund te gaan worden in de Sprint uitvoering.

Een specicale soft reset knop aan de linkerkant is nieuw en de koptelefoonaansluiting zou naar de bovenkant verplaatst zijn. Nog meer knoppen aan de zijkant, maar niet duidelijk waar die toe dienen (scrollbutton?!).

En dit werd allemaal verteld door iemand die ook het terugkopen van de rechten op de naam 'Palm' had aangekondigt voor dit officieel bekend werd gemaakt.

We zullen zien wat er allemaal van klopt. Hopelijk binnenkort echte plaatjes en niet van die slechte photoshops.

Bekijk de reacties of reageer Voeg toe aan eKudos

Door digilb
19-07-2005 11:41:01

digilb
Op een of andere vreemde manier wordt zo'n gerucht juist geloofwaardiger door het ontbreken van een plaatje. Want als het een fake gerucht zou zijn geweest, dan zou de poster ervan zeker hebben gedacht: "Laat ik er ook maar even een Photoshop bij doen om het geloofwaardiger te maken".
Door pve74
19-07-2005 11:47:56

Hmm, dit klinkt wel erg aantrekkelijk... Ik heb voornamelijk voor de LifeDrive gekozen omdat de Treo 650 geen WiFi ondersteunt, zou ik toch te vroeg geweest zijn? Ach ja, aan de andere kant, ik kan nu al van mijn LifeDrive genieten terwijl die Treo (als hij komt) nog een driekwart jaar op zich laat wachten
Door GJHartog
19-07-2005 16:19:52

GJHartog
Dat klinkt goed!! Misschien toch maar even wachten met aanschaf nieuwe pda...

Maar één ding zit me niet helemaal lekker:

Citaat:
Een specicale soft reset knop aan de linkerkant is nieuw


dat schept bij mij niet veel vertrouwen... aan de andere kant, misschien is dit alleen nog maar voor dit test model... Tijd zal het leren.
Door metck
19-07-2005 16:25:34

metck
Op zich is zo'n resetknop niet eens zo onaardig. De Treo 650 heeft de resetknop onder het batterijklepje zitten en het is onhandig dat je, als je wilt resetten (bijvoorbeeld omdat je een stuk of tig softwaretrials hebt geprobeerd ) elke keer het klepje moet verwijderen. Als zo'n resetknop verzonken wordt (zoals op de TH55) dan lijkt het mij geen probleem.
Maar echt belangrijk is natuurlijk de Wifi. Als dat op de nieuwe Treo zit dan hebben we een echte Treo650-killer .
Door DaiJun
19-07-2005 17:44:12

DaiJun
Klinkt allemaal heel mooi, doe mij er maar zo een!! Wat digilb ook al zegt, het maakt het op de een of andere manier geloofwaardiger als er geen plaatje bij zit. En tsja, als diegene al een keer juiste info had waarom dan nu niet....?
Door Adriana
19-07-2005 17:54:42

Adriana
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DaiJun
En tsja, als diegene al een keer juiste info had waarom dan nu niet....?
In het verleden behaalde resultaten garanderen niets voor de toekomst
Door DaiJun
19-07-2005 18:21:39

DaiJun
Oke, Oke, maar hij bouwt zo wel vertrouwen op....
Om een reactie te plaatsen moet je
geregistreerd en ingelogd zijn.
Home | Nieuws | Reviews | Tips | Shop | Channel Navigator | Nieuwsbrief | Forums

© Copyright Nederlandse Palmclub Stichting   Over deze site

iCulture | Alles over Google Android